Αγία ΠαρασκευήΓιατί κ. Δήμαρχε?ΔήμοιΔημοτικάΝέαΕιδήσεις

Νέα Αρχή κατά διοίκησης Ζορμπά: “Bullying σε εργαζομένους, φορείς & συλλόγους της πόλης μας. Θα το ανεχόμαστε;”

Την δυσαρέσκειά της για στην αντιμετώπιση της Δημοτικής Αρχής σε ζητήματα που αφορούν τους εργαζομένους αλλά και τις λοιπές παρατάξεις εκφράζει η παράταξη Νέα Αρχή, με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβει στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με το ζήτημα που αφορά στους εργαζομένους καθαριότητας του Δήμου και τα αιτήματά τους.

Η “Νέα Αρχή” δίνει στη δημοσιότητα τα πρακτικά του Συμβουλίου εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση:

“Τα φαινόμενα του πολιτικού εκφοβισμού και της απαξίωσης φορέων και συλλόγων στην πόλη  μας  από την δημοτική αρχή, ολοένα πληθαίνουν και δεν μπορεί να είναι τυχαία περιστατικά, αλλά δείχνουν το ήθος, την αλαζονεία και την νοοτροπία των διοικούντων. Η δημοκρατία είναι ανεκτική στην διαφορετική  άποψη, όχι όμως σε ακραίες συμπεριφορές εκφοβισμού, διαπόμπευσης και άρνησης διαλόγου.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, να θυμηθούμε τι έγινε με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα. Αφού διαπομπεύτηκαν δημόσια με ανακρίβειες και ψεύδη, με τα περίφημα  «ταβάνια των υπερωριών» αποδείχτηκε ότι οι εργαζόμενοι είχαν δίκιο και επιβεβαιώθηκε ότι εργάζονται για μεγάλο διάστημα  χωρίς καταβολή δεδουλευμένων και για πολύ μεγαλύτερο διάστημα χωρίς Μέσα Ατομικής Προστασίας .

Και φυσικά για άλλη μία φορά  κάποιοι αρμόδιοι αγνοούν τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο αμαξοστάσιο που λειτουργεί στην κυριολεξία  χάρις στο φιλότιμο και την ανοχή των υπαλλήλων της καθαριότητας. Και όμως παρ’ όλα αυτά, αντί μιας συγνώμης,  οι εργαζόμενοι απειλήθηκαν δημόσια,  μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο ΣΕΡΔΑΠ έβγαλε πρόσφατα μία ανακοίνωση για να πει την άποψή του και να αποκαταστήσει την αλήθεια για όσα ακούστηκαν. Ο επικεφαλής της Νέας Αρχής ρώτησε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα και δεν πήρε απαντήσεις, αλλά απαξιωτικές εκφράσεις «….δεν διαβάζουμε τις ανακοινώσεις»!!!  Δίνουμε στην δημοσιότητα τα αποσπάσματα των πρακτικών για να βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους.”

Show More

Related Articles

Back to top button