ΠολιτισμόςΗράκλειοΝέαΕιδήσεις

Μουσικοθεατρική παράσταση για τη Μαρία Κάλλας στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής στις 25/10

Μια μουσικοθεατρική παράσταση για τη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας φέρνει στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, μέσα από Τμήμα Πολιτισμού, για όλους τους φίλους της μουσικής, της όπερας και τους θαυμαστές της αξεπέραστης καλλιτέχνιδας: «Μαρία Κάλλας:

Η Αθάνατη Ηρωίδα» της Carla Zanin, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 20.30 στο θέατρο του Πολύκεντρου (Κουντουριώτου και Νεότητος) με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα από την παράσταση, το κοινό παρακολουθεί την πολύπλευρη ζωή της Μαρίας Κάλλας, την καριέρα της αλλά και την προσωπική της ζωή, όπως την κατέγραψε η ίδια στα γράμματά και τα κείμενά της, τα οποία θα αναγνώσει η ηθοποιός Μαριάνθη Κύριου.

Την παράσταση ντύνουν μουσικά αποσπάσματα από τις όπερες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει η Κάλλας, με ερμηνείες από νέες καλλιτέχνιδες του χώρου όπως η Δανάη – Ελένη Παλικαροπούλου, η Δέσποινα Ανάγνου, καθώς και η Aneta Witosz, μαζί με τον Leonardo De Lisi. Φιλική συμμετοχή από τους Δημοσθένη Σταυριανό και Φίλιππο Μοδινό.

Show More

Related Articles

Back to top button