ΧαλάνδριΔήμοιΔημοτικάΕιδήσεις

Μοριακά τεστ ανίχνευσης Covid – 19 στους εργαζομένους του Δήμου Χαλανδρίου

Συνεχίζονται σήμερα και αύριο για τους εργαζομένους - Στο ιατρείο του Κολυμβητηρίου «Ν. Πέρκιζας» η εξέταση

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρέθηκαν εχθές το πρωί στο Συμβουλευτικό Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και στο ιατρείο του Κολυμβητηρίου «Ν. Πέρκιζας» για να πραγματοποιήσουν για προληπτικούς λόγους μοριακά τεστ ανίχνευσης Covid- 19 στους εργαζομένους του Δήμου Χαλανδρίου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου που αναλήφθηκε με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των πολιτών, καθώς μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων η προσέλευση στις υπηρεσίες του Δήμου αυξάνεται σταδιακά.


Σημαντική ήταν η προσέλευση των εργαζομένων την πρώτη ημέρα πραγματοποίησης των τεστ και η διαδικασία κύλησε απρόσκοπτα χάρη στη συνεργασία όλων των υπηρεσιών του Δήμου και του Συλλόγου Εργαζομένων. Τα μοριακά τεστ ανίχνευσης Covid θα επαναληφθούν σήμερα καθώς και την Παρασκευή 12 Ιουνίου, στα ίδια σημεία, από 09:30 έως 12:30.
Τη διαδικασία συντόνισαν στο Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Υγείας κ. Ιωάννης Λαδόπουλος και η επόπτρια Δημόσιας Υγείας του Δήμου κ. Ειρήνη Χαλάτση, και στο ιατρείο του Κολυμβητηρίου «Νίκος Πέρκιζας» η ιατρός του Δήμου κ. Χριστίνα Νίκα.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να προσέρχονται έχοντας συμπληρώσει το Δελτίο Εξεταζόμενου το οποίο τους έχει διανεμηθεί υπηρεσιακά.

Show More

Related Articles

Back to top button