ΔήμοιΒριλήσσιαΑνάπτυξηΔημοτικάΝέαΕιδήσεις

«Μιλάς Ψηφιακά» -Η νέα δράση του Δήμου Βριλισίων για Ψηφιακό Μετασχηματισμό & βοήθεια των πολιτών

Η νέα δράση του Δήμου Βριλησσίων με τίτλο «Μιλάς Ψηφιακά» αποτελεί μια άμεση απάντηση του Δήμου στις προκλήσεις του μεγάλου ψηφιακού άλματος που επιχειρεί η χώρα. Σκοπός της δράσης είναι να συμβάλλει στην καταπολέμηση του ψηφιακού αναλφαβητισμού και να βοηθήσει όσους νιώθουν ότι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τη ραγδαία εξέλιξη του διαδικτύου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου:
“Σε αυτή τη σημαντική εξέλιξη δεσμευόμαστε ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω. Το «Μιλάς Ψηφιακά» γίνεται πραγματικότητα χάρη στη συνεργασία και την υιοθέτηση καλών πρακτικών στην αυτοδιοίκηση, στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βριλησσίων, του Δήμου Τρικκαίων και της Αναπτυξιακής Α.Ε του Δήμου Τρικκαίων  «e- Trikala Α.Ε.»
Η σύμβαση έχει τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Δήμου Βριλησσίων με εφαρμογή καινοτόμων εργαλείων εξυπηρέτησης του πολίτη και αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών του» και σκοπεύουμε να συμβάλλουμε μέσωτης συγκεκριμένης δράσης στη βελτίωση της «έξυπνης» ταυτότητας του Δήμου Βριλησσίων.
Στο δεύτερο τεύχος του «Μιλάς Ψηφιακά» οι Dinos και DJ έρχονται να μας μάθουν τα πάντα για το Wi-Fi, τί είναι ένας κωδικός πρόσβασης και πώς δύο συσκευές γίνονται μαζί ένα δίκτυο. Επίσης στο τεύχος θα βρείτε μερικούς πρακτικούς συνδέσμους (links) που θα σας βοηθήσουν στην περαιτέρω εξερεύνηση του ψηφιακού κόσμου.
Όπως κάθε φορά, το «Μιλάς Ψηφιακά» θα μοιραστεί στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας και σε όλες τις υπηρεσίες του και νομικά πρόσωπα του Δήμου, ώστε να το αποκτήσουν όλοι.
Μπορείτε να ακολουθήσετε τη δράση Μιλάς Ψηφιακά στην ιστοσελίδα Μιλάς Ψηφιακά (milas-psifiaka.gr), στο Facebook στη Σελίδα Smart Vrilissia (https://www.facebook.com/102525525327356/) ,  όπου θα παρουσιάζονται όλες οι δράσεις του Δήμου μας που σκοπό έχουν να τον ολοκληρωμένο ψηφιακό μετασχηματισμό της πόλης. Επίσης στην ιστοσελίδα του Δήμου Βριλησσίων (www.vrilissia.gr ) και στην κεντρική σελίδα του Δήμου Βριλησσίων στο Facebook (https://www.facebook.com/vrilissia.gr/).
Μιλήστε ψηφιακά. Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε!”
02 Milas wifi 2021 1
Επικοινωνία
Δημ. Βερνάρδου 23, ΤΚ 152 35
t: +30 213 20 50 500, +30 213 20 50 597
f: +30 210 68 38 106
Tags
Show More

Related Articles

Close