Αυτοδιοικητικές εκλογέςΑγία Παρασκευή

Με τη «Νίκη των Πολιτών» ξανά στις δημοτικές εκλογές ο Π. Παναγάκος.

Ο διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης προστίθεται στο ψηφοδέλτιο της παράταξης με επικεφαλής τον Γιάννη Σταθόπουλο

Εκ νέου υποψήφιος με τη δημοτική κίνηση «Νίκη Πολιτών Αγ. Παρασκευής» θα είναι ο διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός Παναγιώτης Παναγάκος.

Ο ίδιος γεννήθηκε στην Αθήνα, ήρθε στα Πευκάκια το 1993, είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Κοκοτίνη. πρώην αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου με την οποία έχουν δυο παιδιά. Εργάσθηκε επί πολλά χρόνια από θέσεις διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών όπως και της Περιφέρειας Αττικής.

Σήμερα είναι πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγ. Παρασκευής ενώ επί σειρά ετών ήταν μέλος Διοικητικών Συμβουλίων της Βιβλιοθήκης – Μουσείου «Αλέκος Κοντόπουλος» και του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ).

Ο Παναγιώτης Παναγάκος, όπως σημείωσε η παράταξη του Γιάννη Σταθόπουλου, είναι δραστήριο μέλος του Συλλόγου Πευκακίων και ήταν πρόεδρος της εξελεγκτικής του επιτροπής στις τελευταίες εκλογές.

Show More

Related Articles

Back to top button