ΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Υποψήφια στο πλευρό της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη η Υβόννη Γραμματικού στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται η Υβόννη Γραμματικού, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Με αφορμή τη συστράτευση της Υβόννης Γραμματικού, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Ενώνουμε δυνάμεις με τη συνάδελφο εκπαιδευτικό Υβόννη Γραμματικού ως συνοδοιπόροι στον Συνδυασμό μας “Ενωμένοι” για μια νέα αρχή στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη. Γνήσια Πευκιώτισσα αλλά και με μια σημαντική σταδιοδρομία στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, σε σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, συνδυάζει την αγάπη για τα παιδιά και για τον τόπο όπου ζει και δραστηριοποιείται. Με εξειδίκευση και εμπειρία στη συμβουλευτική, στο πλαίσιο της λειτουργίας της Σχολής Γονέων μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην υλοποίηση των στόχων μας για έναν Δήμο με προτεραιότητα στη στήριξη της νέας γενιάς και του εκπαιδευτικού έργου, στη δημιουργία σχολείων ανοικτών στην κοινωνία, όπως αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας».

Από την πλευρά της η Υβόννη Γραμματικού, δήλωσε: «Στηρίζω τη Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, γιατί μας συνδέει το κοινό όραμα για έναν Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό σε όλα τα πεδία αρμοδιότητάς τους, αλλά και γιατί ως εκπαιδευτικοί ενστερνιζόμαστε τις ίδιες αρχές για ένα σχολείο που θα σέβεται τον μαθητή, θα αποτελεί το πεδίο για τη μεταβίβαση αξιών και προτύπων που θα τον ακολουθούν στην ενήλικη ζωή, για σχολεία κοντά στους μαθητές και στις οικογένειές τους, χωρίς στερεότυπα και αποκλεισμούς. Συμπράττοντας με τον Συνδυασμό “Ενωμένοι” θέτω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην υπηρεσία του πολίτη και της νέας γενιάς».

Show More

Related Articles

Back to top button