Ζητείται ΠαρόνΕιδήσεις

Μη μιλάς, μη γελάς κινδυνεύει η ΕΛ.ΑΣ…

της Παναγιώτας Χαϊδεμένου

Τον παράγοντα του Εδεσσαϊκού θυμίζει από το πρωί η ΕΛ.ΑΣ και η κυβέρνηση με την ξαφνική απόφαση για απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων η οποία πάρθηκε ενώ είχαμε κυριολεκτικά… μεσάνυχτα.

Με μια δόση χιούμορ τα πράγματα έχουν ως εξης:

Στην αρχή μας είπαν ότι οι λοιμωξιολόγοι τους είπαν ότι πρέπει να απαγορευτούν οι συναθροίσεις. Μετά μας διευκρίνησαν ότι η απόφαση δεν αφορά τα εμπορικά καταστήματα και την υπαίθρια αγορά γιατί “πώς θα δουλέψουν και τα μαγαζιά”.

Μετά άλλοι κακόβουλοι μας είπαν ότι η απόφαση βγήκε για να μην γίνει την Πέμπτη το προγραμματισμένο συλλαλητήριο για τα δημόσια Πανεπιστήμια.

Μετά βγήκαν και οι λοιμοξιωλόγοι και μας είπαν ότι δεν έκαναν τέτοιες εισηγήσεις και έμαθαν τα νέα από την τηλεόραση, αλλά η ΕΛ.ΑΣ εξακολούθησε να λέει ότι ήταν σύσταση του ΕΟΔΥ και “είναι για την ασφάλεια μας”.

Μετά τους είπαμε στο Twitter ότι έχουμε Χούντα και τους κάναμε και χάσταγκ #κυβερνηση_χουντα.

Και εκείνοι παρα πολυ πληγώθηκαν από το σχόλιο αυτό και έκαναν μια καταπληκτική κωλοτούμπα Ολυμπιακών προδιαγραφών και βγήκε ο κύριος Λευτέρης Οικονόμου, υφυπουργός Προστασίας τού Πολίτη σου λέει, και είπε “προς Θεού” μη βλέπετε φαντάσματα, εμείς ποτε δε θέλαμε να διακόψουμε το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο μην είστε υπερβολικοί.

Και μετά μας είπαν “βρε κουτά”, μέχρι τώρα επιτρεπόταν συνάθροιση μέχρι 9 ατομα, τώρα σας λέμε μέχρι 100, εσείς δεν καταλάβατε καλά! Αν όμως τα υπερβείτε τότε κι εμείς θα λάβουμε τα μέτρα μας… #κυβερνηση_χουντα.

Ε, και μετά η κυρία Ελένη ηρέμησε και έβαλε Ant1 να δει την επανένωση Σκορδα- Λιάγκα γιατί πολύ ταράχτηκε πρωί πρωί με όλο αυτό το μπλέξιμο “για το τίποτα”.

To be continued…

Photo: Lifo.gr

Show More

Related Articles

Back to top button