Αγία ΠαρασκευήΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Νίκη των Πολιτών: “Έναν χρόνο ο Δήμος δεν χορηγεί είδη διατροφής σε απόρους από το Ταμείο Βοήθειας-ΤΕΒΑ”

Ανακοίνωση κατά της δημοτικής αρχής της Αγίας Παρασκευής εξέδωσε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “Νίκη των Πολιτών” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο, Γιάννη Σταθόπουλο.

Σε αυτή, ανάφερε πως έχει περάσει ένας χρόνος και η τωρινή δημοτική αρχή δεν έχει χορηγήσει είδη διατροφής στους άπορους από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων – ΤΕΒΑ.

Αναλυτικά:

Στις 4 Απριλίου κλείσαμε ένα χρόνο από τότε που ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν χορηγεί βοήθεια στους άπορους μας από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων – ΤΕΒΑ.

Το ΤΕΒΑ προσφέρει, από το 2018 (ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση) που ξεκίνησε ως πρόγραμμα, μεγάλες ποσότητες ειδών βασικής διατροφής, λαχανικών, φρέσκου κρέατος, γαλακτοκομικών, πολλών ειδών ατομικής υγιεινής και σπιτιού κ.α. σε 280 περίπου οικογένειες της Αγίας Παρασκευής

Είναι πρόγραμμα που χορηγείται από ευρωπαϊκά κονδύλια της Περιφέρειας.

Τι ακριβώς συμβαίνει και πότε θα δοθεί πάλι η βοήθεια στους έχοντες ανάγκη;

ΥΓ: Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) συγχρηματοδοτεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Π. ΕΒΥΣ) σε 600 σημεία διανομής στους Δήμους και τις Περιφέρειες όλης της χώρας και εξασφαλίζει τα βασικά αγαθά σε περίπου μισό εκατομμύριο ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

6 Απριλίου 2023

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

Show More

Related Articles

Back to top button