ΔήμοιΜαρούσιΑνάπτυξηΔημοτικάΕιδήσεις

Μαρούσι: Παραχώρηση 9 καταστημάτων ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ στον Δημο για κοινωνικούς σκοπούς

Υπεγράφη σύμβαση 10ετούς διάρκειας

 

Η σύμβαση αυτή πραγματοποιείται ως συνέχεια των πολύ καλών σχέσεων που εδραιώθηκαν ήδη από τον Φεβρουάριο του 2020, οπότε ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει σε ειδικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Η σχετική σύμβαση παραχώρησης, επιτεύχθηκε σε συνέχεια ειδικών ενεργειών του Δημάρχου, σε μία εποχή που οι ανάγκες για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Για το θέμα αυτό ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ κ. Πρωτοψάλτη για την ανταπόκρισή του στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και των σχετικών δράσεων. Τα προσφερόμενα καταστήματα που εξυπηρετούν σκοπούς στέγασης όπως του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Πόλεων (υπερτοπική χρήση), του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, των ΚΑΠΗ και άλλων φορέων που συνδράμουν καθημερινά ευάλωτους συμπολίτες μας, αποτελεί μεγάλη ανάσα για το Μαρούσι. Η βούλησή μας για διεκδικήσεις, σε όλα τα μέτωπα, φέρνει αποτελέσματα. Η υγειονομική κρίση απαιτεί συστράτευση δυνάμεων και προσήλωση στο στόχο της κοινωνικής ασφάλειας και ευημερίας».

Show More

Related Articles

Back to top button