Αυτοδιοικητικές εκλογέςΧαλάνδριΔημοτικά

Μαζί στις Δημοτικές εκλογές Σίμος Ρούσσος και ο επικεφαλής της παράταξης «Μπορούμε Όλοι Μαζί για το Χαλάνδρι» Γιάννης Λαδόπουλος

Τη συμπόρευσή τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος και ο επικεφαλής της παράταξης «Μπορούμε Όλοι Μαζί για το Χαλάνδρι» Γιάννης Λαδόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου στις 29 Αυγούστου, που έδωσαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και  ήρθε ως συνέχεια της σύμπραξης των δύο πλευρών στη διοίκηση του Δήμου από το 2019.

Γ. Λαδόπουλος: «Προέχει το καλό της πόλης»

«Είναι μια σημαντική μέρα, είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, για μας και την πόλη. Θα ήθελα να ενημερώσω τους ανθρώπους που με στήριξαν, αυτά τα χρόνια, για τη συμπόρευση της παράταξής μας “Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι” με τον συνδυασμό του δημάρχου Σίμου Ρούσσου. Παρότι προερχόμαστε από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, προέχει το καλό της πόλης. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη και όχι αιχμάλωτη των κομματικών μηχανισμών.
Συνεργαστήκαμε τα τελευταία χρόνια και στηρίζουμε ως παράταξη τον δήμαρχο, επειδή διαγνώσαμε τη διορατικότητα και η αποτελεσματικότητα του Σίμου Ρούσσου, για να προχωρήσει ο Δήμος μας μπροστά. Φέρνω ως παραδείγματα το νέο Δημαρχείο που ολοκληρώνεται, την ένταξη της περιοχής “Πεύκο Πολίτη” στο σχέδιο πόλης έπειτα από 50 χρόνια αγώνων, το νέο δίκτυο ομβρίων υδάτων, την κατάσταση στην Καθαριότητα και τα σχολεία. Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν τον αγώνα μας για τη συνέχιση ενός έργου που θα στηρίζεται στη χρηστή διοίκηση, στην αναβάθμιση των υποδομών και στη βελτίωση των ψηφιακών υπηρεσιών για τους δημότες».

Σ. Ρούσσος: «Η σύμπλευσή μας θα αποδειχθεί παραγωγική» τόνισε ο δήμαρχος λέγοντας ότι «είναι πολύ μεγάλη η χαρά ότι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός επιλέγει να συμπορευθεί μαζί μας στην “Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου”, διευρύνοντας το πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό μας. Οι γνώσεις και η εμπειρία του Γιάννη Λαδόπουλου θα προσφέρουν πολλά. Η επόμενη περίοδος θα αποδειχθεί εξαιρετικά δημιουργική και κρίσιμη για το Χαλάνδρι. Θα προχωρήσει η πράξη εφαρμογής για το “Πεύκο Πολίτη”, η κτηματογράφηση της περιοχής του Νεκροταφείου, το ΣΒΑΚ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) μαζί με τις 7 μεγάλες αναπλάσεις, που θα αλλάξουν καθοριστικά τη βαδισιμότητα της πόλης. Η συμπόρευσή μας αυτή θα αποδειχθεί ιδιαίτερα παραγωγική για τον Δήμο. Είναι καιρός για πολιτικές πρακτικές που θα ενώνουν τους Χαλανδραίους».

 

Show More

Related Articles

Back to top button