ΔήμοιΑθλητικάΕιδήσεις

Μίσθωση των γηπέδων τέννις από τον Δήμο Πεντέλης

Τη μίσθωση τριών γηπέδων τένις και προσεχώς ενός τέταρτου ανακοίνωσε ο Δήμος Πεντέλης επισημαίνοντας την αύξηση των εσόδων για το Δήμο.

Μεταξύ άλλων ο Δήμος Πεντέλης επεσήμανε στην ανακοίνωση του:

“Η δημοπρασία, που επικυρώθηκε από την Οικονομική Επιτροπή στις 20/10, φέρνει σημαντική αύξηση εσόδων για το Δήμο. Συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την εκμίσθωση τριών γηπέδων τένις διάρκειας 1+1 έτη, εγγυάται ετήσια έσοδα για το Δήμο 40.000 ευρώ και από τη  διαχείριση του 4ου γηπέδου τένις αναμένονται επιπλέον ετήσια έσοδα 12.000 ευρώ.”

“…έχουν διατηρηθεί προς εκμετάλλευση από το δήμο ώρες, που θα διατίθενται στους κατοίκους-δημότες του Δήμου Πεντέλης.”

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά μετά τη διενέργεια του διαγωνισμού, δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι αθλητικές υποδομές είχαν σημαντικά περιθώρια για καλύτερη αξιοποίηση. Διαχειριζόμαστε τους αθλητικούς χώρους με περισσή διαφάνεια και δημιουργούμε πρόσθετα έσοδα για το Δήμο, στη θέση των διαφυγόντων. Επιπλέον, οι πολίτες απολαμβάνουν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών».

Η εντεταλμένη δημοτική Σύμβουλος για τον αθλητισμό Κωνσταντίνα Λαζή-Αναγνωστοπούλου σημείωσε από την πλευρά της:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση από το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την εκμίσθωση των γηπέδων τένις.  Στόχος μας αφενός ήταν η εκμετάλλευση της εγκατάστασης  με διαφανή τρόπο και αφετέρου η επωφελής ενοικίασή της με ένα τίμημα που ουσιαστικά εκτοξεύει τα έσοδα του αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης από τη συγκεκριμένη εγκατάσταση. Αυτό έγινε διατηρώντας όλα ανεξαιρέτως τα προνόμια που μέχρι σήμερα είχαν οι δημότες-κάτοικοι που χρησιμοποιούσαν την εγκατάσταση, όπως την χρήση των γηπέδων κατά τις πρωϊνές ώρες δωρεάν.

Θα συνεχίσουμε μεθοδικά και προγραμματισμένα, προσηλωμένοι στην προσπάθεια που καταβάλουμε ως Διοίκηση του Δήμου, ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα του αθλητισμού τόσο για τους δημότες όσο και για τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του δήμου μας  καθώς και  να διαχειριστούμε με βέλτιστο και διαφανή τρόπο τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Για το ζήτημα διαχείρισης των αθλητικών χώρων θα υπάρξει συνέχεια».

Show More

Related Articles

Back to top button