Αυτοδιοικητικές εκλογέςΓερακας-Παλλήνη

Μήνυμα νίκης Ζούτσου έστειλε η πλατεία

Θανάσης Ζούτσος: «Στις 8 Οκτωβρίου επιλέγουμε τη σταθερή πορεία ανάπτυξης και όχι τα πειράματα – Είμαστε περήφανοι για το έργο μας – Θα νικήσουμε για να κάνουμε ακόμα καλύτερο τον Δήμο Παλλήνης.

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης του Θανάση Ζούτσου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου έστειλαν πάνω απο 1.500  στη μαζική συγκέντρωση, το βράδυ της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου 2023, στην κεντρική πλατεία του Γέρακα, όπου παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού Μια Πόλη για Ολους και οι προτεραιότητες για την επόμενη πενταετία.

 

Ο Θανάσης Ζούτσος παρουσίασε το μέχρι τώρα έργο του αλλά και το βασικό πρόγραμμα για τη νέα θητεία, τονίζοντας ότι τα περισσότερα από όσα ανακοίνωσε, έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Όπως τόνισε, οι κάτοικοι έστειλαν σαφές μήνυμα ότι αναγνωρίζουν το έργο που έχει συντελεστεί και εγκρίνουντο συγκροτημένο σχέδιο, τη σταθερότητα, την εμπειρία, τη γνώση και την ειλικρίνεια και όχι μεγάλα λόγια, υπερβολές και ανεφάρμοστες υποσχέσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο το αύριο του τόπου μας.

Στήριξη από Παπαδογεωργάκη 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο επί 24 χρόνια Δήμαρχος Γέρακα, Γ. Παπαδογεωργάκης, την παρουσία του οποίου χαρακτήρισε ως τιμή, ο κ. Ζούτσος. Επίσης, παραβρέθηκαν  ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και Υποδιοικητής της ΤτΕ, Θεόδωρος Πελαγίδης, ο Πτέραρχος ε.α. – Αμυντικός αναλυτής, Κώστας Ιατρίδης, ο πρώην Δήμαρχος Παλλήνης Γιώργος Σμέρος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς καθώς και ο βουλευτής Αν. Αττικής, Βασίλης Οικονόμου ενώ γραπτό μήνυμα συμπαράστασης, ευχόμενος μεγάλη νίκη στις εκλογές, έστειλε ο πρώην Κοινοτάρχης Ανθούσας, Θωμάς Μπακαλάκος.

 

«Η παρουσία σας απόψε, εδώ στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ΝΙΚΗΣ στις εκλογές της 8ης του Οκτώβρη. Στηριζόμαστε στην ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει μαζί, μέσα από κοινά οράματα αγώνες και κατακτήσεις» τόνισε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, συμπληρώνοντας ότι «η εμπιστοσύνη σας μας τιμά ιδιαίτερα και μας γεμίζει δύναμηενθουσιασμόθέληση και πείσμα για να συνεχίσουμε ακόμα πιο εντατικά την πορεία ανάπτυξης του τόπου μας».

Υπογράμμισε ακόμα ότι «όσο δύσκολο κι αν είναι πολλές φορές να λες την αλήθεια, εμείς δεν θα χαϊδέψουμε ποτέ τα αυτιά σας με ψεύτικες υποσχέσεις. Μένουμε πάντα πιστοί στις δεσμεύσεις μας και πορευόμαστε με σοβαρότητα, εργατικότητα και συνέπεια, για να τις υλοποιήσουμε μακριά από λαϊκισμούς και μεγάλα, ανέξοδα, λόγια».

Παρουσιάζοντας το έργο που έχει συντελεστεί καθώς και όλα όσα έχουν ήδη ξεκινήσει ή δρομολογήθηκαν για την επόμενη πενταετία, ο Θανάσης Ζούτσος τόνισε:

«Όλοι εμείς στην παράταξη Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη Μια Πόλη Για Όλους, είμαστε περήφανοι για το έργο μας και την καθημερινή μάχη που δίνουμε για να κάνουμε τον Δήμο μας, συνεχώς καλύτερο. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα έργα και τις δράσεις που έγιναν και άλλαξαν τον τόπο μας, βελτιώνοντας τις ζωές όλων μας, γιατί το έργο μας είναι συγκεκριμένο και μετρήσιμο. Είναι έργο με ταυτότηταοδό και αριθμό».

«Φυσικά και υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν» είπε ακόμα ο Δήμαρχος και συμπλήρωσε ότι «θα ήταν ιδεατό να μπορούσαμε να τα υλοποιήσουμε όλα μαζί, με το πάτημα ενός κουμπιού. Εμείς ποτέ δεν πιστέψαμε ότι τα προβλήματα λύνονται με μαγικό τρόπο, με το μαγικό ραβδάκι, γιατί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει» σχολιάζοντας ότι «κάποιοι όμως το ανακάλυψαν τελευταία και υπόσχονται λύσεις στους πάντες για τα πάντα.

Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι  η διοίκηση ενός Δήμου δεν είναι μια εύκολη υπόθεση ούτε μια «έκθεση ιδεών» γραμμένη στο τραπεζάκι του καφενείου. Εμείς, με όραμασχέδιο και σοβαρότητα, κοιτώντας τους πολίτες στα μάτια, θα συνεχίσουμε να υπερβαίνουμε τα εμπόδια, να επιλύουμε προβλήματα, να στεκόμαστε στο πλευρό των πολιτών με ειλικρίνεια».

Αμέσως μετά την εκδήλωση, έγιναν και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στον Γέρακα (συμβολή Μαραθώνος και Ευρυτανίας).

Show More

Related Articles

Back to top button