Βριλήσσια

Μανιατογιάννης σε Πατούλη: “Πρέπει όλοι να αναδείξουμε το θέμα των ακινήτων που διεκδικεί το ΥΠΟΙΚ”

 

To ζήτημα που έχει προκύψει με τις αγωγές του Υπουργείου Οικονομικών κατά ιδιοκτητών ακινήτων, έθεσε με έμφαση ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αναδειχθεί συνολικά απο τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2018 στο Δημαρχείο Βριλησσίων, όπου ο κ. Πατούλης πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα των ακινήτων για το οποίο ήδη έχει προαναγγείλει μέσα από ένα μπαράζ συνεντεύξεων που ανέδειξαν το ζήτημα, την υποβολή πρότασης τροπολογίας εκ μέρους του Δήμου προς τα αρμόδια υπουργεία, προκειμένου να επιλυθεί συνολικά το ζήτημα που αφορά πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων στα Βριλήσσια αλλά και σε άλλους Δήμους.

Μόνο στα Βριλήσσια, οι αγωγές που έχει στείλει το Υπουργείο Οικονομικών με τις οποίες διεκδικεί ως δημόσια περιουσία, ακίνητα που έχουν ενταχθεί στο σχέδιο πόλης, έχουν εγγραφεί στο Κτηματολόγιο και έχουν νόμιμους τίτλους ιδιοκτησίας, ξεπερνούν τις 100.

Στη συνάντηση συζητήθηκε ακόμη το θέμα της λειτουργίας της τοπικής αγοράς και αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε θέματα αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στη διεκδίκηση της Περιφέρειας στον κ.Πατούλη.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button