Αγία ΠαρασκευήΔήμοιΑσφάλειαΕιδήσεις

Μέτρα στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή

Την περασμένη Πέμπτη, 28 Μαΐου, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς κάλεσε στο Δημαρχείο τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων καθώς επίσης τον εξωραϊστικό σύλλογο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», για να συζητήσουν τις κινήσεις που μπορεί να κάνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για την επίλυση των πολλών και διαφορετικών προβλημάτων στην πλατεία του Αη-Γιάννη.

Στη σύσκεψη προτάθηκαν και έγινα αποδεκτές οι εξής προτάσεις:

  1. Να πραγματοποιούνται τακτικά αλκοτέστ σε διαφορετικά σημεία κοντά στην πλατεία ως ανασταλτικός παράγοντας για την υπερβολική και σε ορισμένες περιπτώσεις παράνομη κατανάλωση αλκοόλ, με σκοπό να συντελέσει και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.
  2. Να ελέγχεται η παράνομη στάθμευση στην περιοχή, που επιβαρύνει την ήδη βεβαρημένη κατάσταση και να λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα.
  3. Να λαμβάνουν χώρα τακτικοί έλεγχοι όσον αφορά στις περιπτώσεις παράνομης πώλησης αλκοόλ σε ανηλίκους.
  4. Να γίνεται έλεγχος της τήρησης των κανόνων περί κοινής ησυχίας.

Για όλα τα παραπάνω η Δημοτική Αρχή έχει ζητήσει τη συνδρομή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, και προτίθεται να συνεχίσει να πιέζει για την εφαρμογή των παραπάνω μέτρων.

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπας ευχαρίστησε τους επικεφαλής των παρατάξεων και το Δ.Σ. του Συλλόγου για τη συμμετοχή και τη θετική στάση τους στις προτάσεις του, και δήλωσε τη πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να παραμείνει ανοιχτή σε πιθανές επιπλέον προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην οριστική επίλυση των προβλημάτων.

Show More

Related Articles

Back to top button