ΒριλήσσιαΠολιτική

Δήμος Βριλησσίων: Οι αντιδράσεις από την παραίτηση Φυκίρη

Βροχή σχολίων προκάλεσε η ανάρτηση του Πάνου Φυκίρη με την οποία ανακοίνωσε την παραίτηση του από τη θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βριλησσίων.

Δεκάδες «φίλοι» και «ακόλουθοι» του κ. Φυκίρη, εξέφρασαν την έκπληξη τους για την αιφνίδια παραίτηση του.

Πάρα πολλοί, εξέφρασαν την απογοήτευση τους για την απόφαση αυτή, εκφραζόμενοι πολύ θετικά για το έργο του κ. Φυκίρη ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια με πολιτική χροιά, τα οποία διατύπωναν τη διαφωνία τους.

Μεταξύ άλλων, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Βούλα Αρσένη έγραψε ότι δεν συμφωνεί με την παραίτηση και πρόσθεσε ότι «τέτοιου είδους σχέσεις δεν μπορεί να έχουν ημερομηνία λήξεως. Θα ξαναβρεθούμε…»  ενώ  ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών των Βριλησσίων, Στέλιος Κουρομιχελάκης, έκανε λόγο για “σημαντική απουσία από τα κοινά της πόλης”.

Ο κ. Φυκίρης παραιτήθηκε μια ημέρα μετά τις αρχαιρεσίες, μεταξύ των 10 δημοτικών συμβούλων της διοικούσας παράταξης, για την εκλογή του υπηρεσιακού Δημάρχου, λόγω της αποχώρησης του Ξένου Μανιατογιάννη ο οποίος κατεβαίνει στις εκλογές.

Τόσο ο κ. Φυκίρης όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Απόστολος Λύτρας επέλεξαν να απέχουν  από την ψηφοφορία. Από τους υπόλοιπου, οι  Ι. Κυρίτση, Σ. Χαντζάρα, Χ. Μαλακού και Φ. Μάρα ψήφισαν υπέρ του Κ. Βαφειάδη (5), ενώ οι Β. Αρσένη και Μ. Ντούμα ψήφισαν τον Α. Μαυραγάνη (3).

Εντωμεταξύ, στο Δημοτικό Συμβούλιο εισήλθε μετά την εκλογή Βαφειάδη στη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο, η πρώτη επιλαχούσα του συνδυασμού της διοικούσας παράταξης, Κλεονίκη Αποστολίδου.

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button