ΔήμοιΗράκλειοΝέαΕιδήσεις

Ηράκλειο – 2.000 αθλητές και αθλήτριες ανέβηκαν στο ταπί του 30ού Φεστιβάλ Γυμναστικής

Πάνω από 2.000 αθλητές και αθλήτριες από 45 αθλητικά σωματεία, συλλόγους και φορείς ανέβηκαν στο ταπί του 30ού Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους που, για ακόμα μία χρονιά, διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη».

Παιδιά προσχολικής έως και την εφηβική ηλικία, από ομάδες του Ηρακλείου και όλη την Αττική, παρουσίασαν 80 προγράμματα γυμναστικής με αναφορές στα θέματα της κοινωνίας, αλλά και τον ελληνικό πολιτισμό, στον οποίο ήταν αφιερωμένη η φετινή Γυμναστράδα. Αντίστοιχα γεμάτες και οι εξέδρες του Κλειστού από γονείς και φίλους της γυμναστικής, οι οποίοι θαύμασαν και χειροκρότησαν όλα τα παιδιά και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης.

Στο τέλος κάθε προγράμματος, ο Δήμος απένειμε βραβεία και επαίνους σε όλες τις συμμετοχές αφού, ιστορικά, το Φεστιβάλ Γυμναστικής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, δεν έχει νικητές και ηττημένους, παρά μόνο ως στόχο να στείλει το μήνυμα ότι η γυμναστική είναι ζωή και παράλληλα, μέσα από τα προγράμματα, να δώσει βήμα στους αθλητές και τις αθλήτριες να εκφραστούν.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά και τους προπονητές που συμμετείχαν στο φετινό Φεστιβάλ και μας εντυπωσίασαν με τα προγράμματά τους. Τα νιάτα, ο δυναμισμός, η ένταση που έβγαλαν πάνω στο ταπί είναι η καλύτερη δικαίωση των προσπαθειών μας όχι μόνο να διατηρήσουμε, αλλά και να δυναμώνουμε ακόμα περισσότερο, χρόνο με τον χρόνο, αυτή την ιστορική διοργάνωση. Εξίσου θέλω να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου στο Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου, αλλά και όλες τις δημοτικές υπηρεσίες που δούλεψαν για να ετοιμάσουμε τη φετινή Γυμναστράδα σε τόσο υψηλό επίπεδο. Ραντεβού του χρόνου, στο 31ο Φεστιβάλ…» σχολίασε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος.

Show More

Related Articles

Back to top button