ΠολιτισμόςΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΜουσικήΔημοτικάΕιδήσεις

Λειτουργεί και πάλι ο ραδιοφωνικός σταθμός του 1ου Γυμνασίου Χολαργού

"Τα παιδιά μας προσκαλούν: "Χορεύετε…; Ελάτε να χορέψουμε…!!!"

Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Χολαργού, μας ενημερώνουν για την επαναλειτουργία του  διαδικτυακού Ραδιοφωνικού  σταθμσταθμού του σχολείου και μας υπόσχονται χορευτικές και μουσικές στιγμές.

“Ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός «1GYMHOLRADIO» του 1ου Γυμνασίου Χολαργού επαναλειτουργεί και πάλι στο κτήριο του σχολείου μας  μετά από μια σύντομη διακοπή δύο περίπου μηνών.

Λυπούμαστε πολύ για την σιωπή αυτή. Πληγωθήκαμε πολύ γι’ αυτό. Ήταν κάτι που δεν εξαρτιόταν από εμάς. Όμως η μουσική δεν έπαψε να αντηχεί μέσα στην ψυχή των ραδιοφωνικών παραγωγών του σταθμού μας ιδιαίτερα τώρα με το απαγορευτικό που δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας.

Η μουσική βρίσκει ξανά τον δρόμο και ξεπηδά μέσα από την εκκωφαντική σιωπή  για  να τραγουδήσει  την ζωή, να ξορκίσει το ζοφερό κλίμα αυτής της πανδημίας, να δώσει χαρά, να μας απογειώσει και να μας ταξιδέψει μακριά από  τον μίζερο  εγκλεισμό μας.

Εκπέμπουμε διαδικτυακά παντού στον κόσμο 24ώρες το 24ωρο κάθε μέρα χωρίς διακοπή για διαφημίσεις. Η είσοδος στον σταθμό γίνεται μέσα από τον σύνδεσμο https://1gymholradio.gr/

Χορεύετε…; Ελάτε να χορέψουμε…!!!  Καλό μήνα και Καλά Χριστούγεννα”

Show More

Related Articles

Back to top button