ΔήμοιΗράκλειοΝέαΕιδήσεις

Εντατικές εργασίες βελτίωσης στα σχολεία του Ηρακλείου Αττικής

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται όλο το καλοκαίρι οι εργασίες βελτίωσης των σχολείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, τα συνεργεία του Δήμου ξεκίνησαν τις πρώτες παρεμβάσεις και επισκευές (βαψίματα εσωτερικά – εξωτερικά, αποκατάσταση υποδομής, επιδιόρθωση προβληματικών σημείων κ.λπ.), ενώ για τις πιο «βαριές» εργασίες το αμέσως επόμενο διάστημα θα εγκατασταθούν ειδικοί εργολάβοι που θα αναλάβουν σχετική δράση.

Όλα τα έργα γίνονται σύμφωνα με την καταγραφή που έχει γίνει από τις Σχολικές Επιτροπές και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Ενδεικτικά έως σήμερα έχουν προχωρήσει εργασίες στα εξής σχολεία: 4ο Νηπιαγωγείο, 3ο Δημοτικό, 9ο Δημοτικό, 10ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο, 6ο Γυμνάσιο, 4ο Γυμνάσιο, 5ο Γυμνάσιο, 2ο Λύκειο, 3ο Λύκειο. Ειδικά στο 4ο Νηπιαγωγείο, έγινε αλλαγή του συνόλου του φωτισμού, στο 6ο Γυμνάσιο συνεχίζεται η ενεργειακή αναβάθμιση, ενώ στο 5ο γυμνάσιο έχουν ήδη παραδοθεί ανακαινισμένα τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, εργασίες θα ξεκινήσουν και στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης με αρχή από το 2ο Δημοτικό, όπου θα γίνουν εκτεταμένες παρεμβάσεις, ακολούθως στο 12ο Δημοτικό και, παράλληλα, όπου αλλού υπάρχει ανάγκη σύμφωνα με τις καταγραφές.

Show More

Related Articles

Back to top button