ΠολιτικήΝέαΕιδήσεις

ΚΟΒ Βόρειου Τομέα ΚΚΕ: Περίσσεψε το θράσος στις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο Μαρούσι

«Περίσσεψε το θράσος και η υποκρισία στις δηλώσεις του πρωθυπουργού στην πρώτη δημόσια ομιλία του μετά το έγκλημα των Τεμπών. Επανέλαβε όλα αυτά με τα οποία μάταια προσπαθεί η κυβέρνηση να κατευνάσει την οργή του λαού και της νεολαίας για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα» αναφέρει η ΚΟΒ Βόρειου Τομέα του ΚΚΕ σχετικά με την επίσκεψη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο 18 Μαρτίου, στο Μαρούσι.

Όπως αναφέρει η ΚΟΒ ο πρωθυπουργός «με θρασύτητα δήλωσε ότι η “καλύτερη δικαίωση για τη θυσία αυτών των παιδιών είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό που έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει ποτέ στη χώρα μας”. Είναι πρόκληση και προσβολή ο θάνατος των 57 ανθρώπων στα Τέμπη να βαφτίζεται “θυσία”.

Έγκλημα ήταν στον βωμό του κέρδους, με ενόχους όλους εκείνους που υπηρέτησαν αυτές τις πολιτικές και διαχειρίστηκαν το -εχθρικό για τον λαό και τις ανάγκες του- σημερινό κράτος. Η δικαίωση για τους νεκρούς των Τεμπών είναι οι συγκλονιστικές διαδηλώσεις των τελευταίων 15 ημέρων, που δείχνουν ότι οι ένοχοι για το έγκλημα είναι όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα».

«Ήρθε με θράσος στο Μαρούσι να μας πει για την Ελλάδα που τάχα μου αλλάζει, αλλά όπως δεν γνώριζε ποια είναι η κατάσταση στα τρένα, απ’ ό,τι φαίνεται δεν γνωρίζει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην περιοχή και συνολικά στις βόρειες συνοικίες της Αθήνας» προσθέτει σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του το ΚΚΕ, για να προσθέσει:

«Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του αυτά και άλλα πολλά που αφορούν τη ζωή των λαϊκών οικογενειών και των παιδιών τους δεν θέλουν να τα γνωρίζουν. Γιατί η ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών αποτελεί κόστος για το κράτος τους και μηδενικό όφελος για τους επιχειρηματικούς ομίλους».

Show More

Related Articles

Back to top button