ΠολιτισμόςΥγείαΔήμοιΜαρούσιΑσφάλειαΔημοτικάΑθλητικάΕιδήσεις

Κλείνουν παιδικές χαρές, χώροι Αθλητισμού & Πολιτισμού στο Μαρούσι λόγω των έκτακτων υγειονομικών μέτρων

Με τηλεδιδασκαλία θα συνεχίσει το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού και το Δημοτικό Ωδείο

Στο πλαίσιο της εφαρμογής των νέων έκτακτων υγειονομικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο της περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, ο Δήμος Αμαρουσίου αναστέλλει τη λειτουργία όλων των δομών αθλητισμού και πολιτισμού, καθώς και τη λειτουργία των παιδικών χαρών για ένα μήνα.

  • Ειδικότερα, αναστέλλεται η λειτουργία των δομών της διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού, ήτοι:

-Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», Κλειστό Γυμναστήριο Κοκκινιάς, Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Θωμά, Δημοτικό Γυμναστήριο Κονίτσης, Δημοτικό Κολυμβητήριο «Μιχάλης Μανιός».

-Σπαθάρειο Μουσείο, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο. Η Βορέειος Βιβλιοθήκη θα λειτουργεί μόνο για επιστροφές βιβλίων και κατόπιν ραντεβού, από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 10:00-14:00.                                                                                              

Επίσης αναστέλλεται η λειτουργία της Δημοτικής Ολυμπιακής Πινακοθήκης « Σπύρος Λούης».

  • Σε αναστολή τίθενται επίσης τα Καλλιτεχνικά Ερασιτεχνικά Τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, τα τμήματα του Δημοτικού Ωδείου και τα προγράμματα του Αθλητικού Κέντρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ).

Τα μέλη των προγραμμάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και των τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου θα συνεχίσουν την παρακολούθηση των μαθημάτων μέσω τηλεδιδασκαλίας. Οι δάσκαλοι των τμημάτων θα δώσουν αναλυτικές οδηγίες στα μέλη, ώστε όλοι να μπορούν να συνεχίσουν τα μαθήματά που τους ενδιαφέρουν.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισημαίνοντας την ανάγκη πιστής τήρησης όλων των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του covid-19 τονίζει: «Με την αναστολή της λειτουργίας των αθλητικών και πολιτιστικών δομών του Δήμου μας συμβάλλουμε όλοι μαζί στην προάσπιση της υγείας των πολιτών και στην ενίσχυση των μέτρων πρόληψης κατά του covid-19.»    

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

Διεύθυνση Αθλητισμού Πολιτισμού:213-20.38.274

Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού: 210- 80.56.314.

Δημοτικό Ωδείο (Νιόβης 5): 210- 61.800.85.

Παράρτημα Δημοτικού Ωδείου ( Αγ. Ελεούσης 112-118): 210-6148717.

Δημοτικό Κολυμβητήριο: 210-610.7650.

Show More

Related Articles

Back to top button