ΚινηματογράφοςΝέα

Οι ταινίες που έρχονται στις κινηματογραφικές αίθουσες (14-18/1)

Οι προτάσεις από το Neolaia.gr

Βρισκόμαστε στα μέσα του πρώτου μήνα του χρόνου και ένας όμορφος τρόπος για να περάσουμε το χρόνο μας είναι αδιαμφισβήτητα η επίσκεψη σε έναν κινηματογράφο, για να δούμε μία ταινιούλα.

Μετά από μία «βαριά» εβδομάδα γεμάτη ταινίες που περιμέναμε εδώ και καιρό, κάνουμε ένα διάλειμμα με λιγότερες -αλλά ψαγμένες και ενδιαφέρουσες- ταινιούλες.

1. Το Χρυσάφι του Ρήνου

Υπόθεση: Συρία, 2010. Ο Τζιγουάρ Χατζάμπι, μετέπειτα διάσημος και ως ράπερ Ξατάρ, υπόκειται σε βασανιστήρια για να αποκαλύψει την τοποθεσία ενός αποθέματος κλεμμένου χρυσού μετά από μια μεγάλη ληστεία. Η παραμονή του στο συνωστισμένο κελί θα τον κάνει να ανατρέξει στη ζωή του, ξεκινώντας από την παιδική του ηλικία όταν η οικογένειά του χρειάστηκε να διαφύγει από το Ιράν και να καταλήξει τελικά στη Γερμανία.

2. Ο όρκος του Παμφίρ

Υπόθεση: Ύστερα από πολύμηνη απουσία, ένας άντρας επιστρέφει στη γεννέτειρά του για να συναντηθεί ξανά με την οικογένειά του. Η άφιξή του, όμως, συνοδεύεται από πολλαπλές αναταράξεις. Ο έφηβος γιος του βάζει φωτιά στην εκκλησία του χωριού και τότε εκείνος, για να πληρώσει τα έξοδα της πυρκαγιάς, αναγκάζεται να καταφύγει στην παρανομία και έτσι να μπει σε επικίνδυνες περιπέτειες.

3. Ο Βίκινγκ και το μαγικό σπαθί

Υπόθεση: Ο Βικ ονειρεύεται να σαλπάρει με τον πατέρα του σε μέρη μακριά από τις σκανδιναβικές ακτές. Αλλά εκείνος δεν είναι και πολύ σίγουρος ότι ο γιος του έχει τα προσόντα να γίνει ένας τρανός και αληθινός Βίκινγκ. Όλα αλλάζουν όταν ο πατέρας του αρπάζει ένα μυστηριώδης σπαθί από τον μεγαλύτερο εχθρό του. Ο Βικ ξαφνικά βρίσκεται να ζει την περιπέτεια της ζωής του.

Πηγή: Neolaia.gr

Show More

Related Articles

Back to top button