ΒριλήσσιαΠολιτική

Συμμαχία “Μητσοτακικών” και “Λοβερδικών” στα Βριλήσσια με… υπόκλιση στον “αρχηγό”

Με την… υπόκλιση του Τάσου Χριστάκη, στον Γιάννη Πισιμίση, επισφραγίστηκε η εκλογική συνεργασία τους για τον Δήμο Βριλησσίων, που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα.
Με τον τρόπο αυτό η Νέα Πνοή, η δημοτική παράταξη που εκφράζει τη “Μητσοτακική” ΝΔ στα Βριλήσσια, ενώνει τις δυνάμεις της με την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών του Τάσου Χριστάκη, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και είναι στενός συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου.
Στις προηγούμενες εκλογές ο κ. Χριστάκης εκλέχθηκε Δημοτικός σύμβουλος συμπράττωντας με την παράταξη του Αργύρη Ντινοπουλου η οποία εκφράζει μεγάλο μέρος της παραδοσιακή δεξιάς και της “Καραμανλικής” ΝΔ. Ο Τ. Χριστάκης ανεξαρτητοποιηθηκε πριν από ένα μήνα περίπου από την παράταξη Ντινοπουλου.
Σε κοινές τους δηλώσεις οι Τάσος Χρηστάκης και Γιάννης Πισιμίσης τόνισαν τη στρατηγική σημασία της διαπαραταξιακής τους συνεργασίας η οποία βασίζεται σε κοινούς προγραμματικούς άξονες και με γνώμονα την ανάπτυξη των Βριλησσίων σε έναν πρότυπο – Δήμο.
Πάντως, ιδιαίτερη εντύπωση και ποικίλα σχόλια, προκάλεσε στο τέλος των ανακοινώσεων, η αυθόρμητη υπόκλιση που επιφύλαξε ο κ. Χριστάκης στον κ. Πισιμίση και η οποία καταγράφηκε από τις κάμερες. .
Σε κάποιους πάντως θύμισε το περιβόητο χειροφιλημα του Μ. Εβερτ στον Κ. Καραμανλή, το 1994, αμέσως μετά την εκλογή του πρώτου στην προεδρία της ΝΔ. 
Show More

Related Articles

Back to top button