ΚοινωνίαΕλλάδαΕιδήσεις

Δημόσιο “ευχαριστώ” από την οικογένειας του Βασίλη Μάγγου

"Βάλσαμο στην ψυχή μας και Κεράκι στη μνήμη του είναι η τεράστια απήχηση που έχουν οι Ιδέες και οι Αγώνες του παιδιού μας Βασίλειου, για έναν Καλύτερο και πιο Δίκαιο κόσμο…"

Ένα δημόσιο ευχαριστώ απηύθυνε η οικογένεια του Βασίλη Μάγγου σε όλους όσοι τους στάθηκαν και εξέφρασαν ανοιχτά τη συμπαράσταση τους στην περιπέτεια και τον άδικο χαμό του 26χρονου ο οποίος είχε υποστεί ξυλοδαρμό από ΜΑΤ τον περασμένο Ιούνιο.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της οικογένειας:
“Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους/ες όσοι/ες αυτές τις σκληρές μέρες για μας και την κοινωνία, με οποιοδήποτε τρόπο, μας συμπαραστέκονται αμέριστα:
– Τους φίλους/ες και συναγωνιστές/τριές του, που ήταν δίπλα του πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή.
Αισθανόμαστε περήφανοι που οι σύντροφοί/σες του τον μετέφεραν στους ώμους τους και τον κράτησαν τόσο ψηλά-όσο κρατούν και τις ιδέες τους- στην τελευταία πορεία του προς το κοιμητήριο και την αιωνιότητα!
– Τους φίλους/ες και συγγενείς της οικόγενειάς μας.
– Τους μαθητές/τριες μας από το Βόλο, την Σκιάθο, την Εύβοια και την Τήλο.
– Τους συναδέλφους/σες μας και όλους τους φορείς που πήραν θέση με ψηφίσματα.
– Το Μορφωτικό Σύλλογο Ελάτειας Λάρισας και τους συγχωριανούς/ές μας, που άφησαν τις δουλειές τους και έτρεξαν στο Βόλο.
– Όλους τους ανθρώπους, τις Συλλογικότητες και τα Κινήματα, που από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από άλλες χώρες του κόσμου, μας δηλώνουν τη στήριξή τους.
Ο Βασίλειος, μέχρι τη στιγμή του θανάτου του, έζησε για ένα μήνα ταλαιπωρημένος σωματικά και ψυχικά και με το πικρό παράπονο, ότι σ΄αυτή τη χώρα – από την οποία λένε ότι κατάγεται η δημοκρατία – κανένας υπεύθυνος ούτε είδε, ούτε άκουσε, ούτε ασχολήθηκε με τον αναίτιο ξυλοδαρμό και βασανισμό του, τα οποία συνέβησαν (Κυριακή 14 Ιουνίου 2020) την ώρα που έτρεχε να συμπαρασταθεί – διαμαρτυρηθεί έξω από τα δικαστήρια σε συλληφθέντες συμπολίτες, που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της προηγούμενης μέρας και οι οποίοι, όπως και ο ίδιος, απαιτούσαν καθαρή ατμόσφαιρα για την πόλη του Βόλου.
Τώρα πια…

Βάλσαμο στην ψυχή μας και Κεράκι στη μνήμη του είναι η τεράστια απήχηση που έχουν οι Ιδέες και οι Αγώνες του παιδιού μας Βασίλειου, για έναν Καλύτερο και πιο Δίκαιο κόσμο…
Γιάννης Μάγγος”
Πηγή: all4fun.gr
Show More

Related Articles

Back to top button