Αυτοδιοικητικές εκλογέςΓερακας-Παλλήνη

Θανάσης Ζούτσος: «Στις 8 Οκτωβρίου επιλέγουμε τη σταθερή πορεία ανάπτυξης για τον Δήμο Παλλήνης

H μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στον Δήμο Παλλήνης – Μήνυμα νίκης έστειλαν οι κάτοικοι

Θανάσης Ζούτσος: «Στις 8 Οκτωβρίου επιλέγουμε τη σταθερή πορεία ανάπτυξη και όχι τα πειράματα – Είμαστε περήφανοι για το έργο μας – Θα νικήσουμε για να κάνουμε ακόμα καλύτερο τον Δήμο Παλλήνης.

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου έστειλε η μαζική, δυναμική και μεγαλειώδης συγκέντρωση του Δημάρχου, Θανάση Ζούτσου και της παράταξης «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη Μια Πόλη για Όλους», το βράδυ της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου 2023, στην κεντρική πλατεία του Γέρακα, όπου παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού και οι προτεραιότητες για την επόμενη πενταετία.

Περισσότεροι από 1.500 κάτοικοι κάθε ηλικίας, με παλμό και μαχητικότητα, έδωσαν ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε το έργο μας και να παραμείνει ο Δήμος Παλλήνης σε σταθερά αναπτυξιακή πορεία, με Δήμαρχο τον Θανάση Ζούτσο.

Οι κάτοικοι έστειλαν σαφές μήνυμα ότι αναγνωρίζουν το έργο που έχει συντελεστεί και εγκρίνουν το συγκροτημένο σχέδιο, τη σταθερότητα, την εμπειρία, τη γνώση και την ειλικρίνεια και όχι μεγάλα λόγια, υπερβολές και ανεφάρμοστες υποσχέσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο το αύριο του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε μεγάλη τιμή την παρουσία στην εκδήλωση του “αγαπημένου φίλου, πρώην Δημάρχου Γέρακα, Γιάννη Παπαδογεωργάκη, ο οποίος στηρίζει το έργο μας”.

Το παρών στη μεγάλη συγκέντρωση έδωσαν εξέχουσες προσωπικότητες του Δήμου μας και συγκεκριμένα ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και Υποδιοικητής της ΤτΕ, Θεόδωρος Πελαγίδης, ο Πτέραρχος ε.α. – Αμυντικός αναλυτής, Κώστας Ιατρίδης, ο πρώην Δήμαρχος Παλλήνης Γιώργος Σμέρος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς καθώς και ο βουλευτής Αν. Αττικής, Βασίλης Οικονόμου ενώ γραπτό μήνυμα συμπαράστασης, ευχόμενος μεγάλη νίκη στις εκλογές, έστειλε ο πρώην Κοινοτάρχης Ανθούσας, Θωμάς Μπακαλάκος.

«Η παρουσία σας απόψε, εδώ στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ΝΙΚΗΣ στις εκλογές της 8ης του Οκτώβρη. Στηριζόμαστε στην ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει μαζί, μέσα από κοινά οράματα αγώνες και κατακτήσεις» τόνισε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, συμπληρώνοντας ότι «η εμπιστοσύνη σας μας τιμά ιδιαίτερα και μας γεμίζει δύναμη, ενθουσιασμό, θέληση και πείσμα για να συνεχίσουμε ακόμα πιο εντατικά την πορεία ανάπτυξης του τόπου μας».

Υπογράμμισε ακόμα ότι «όσο δύσκολο κι αν είναι πολλές φορές να λες την αλήθεια, εμείς δεν θα χαϊδέψουμε ποτέ τα αυτιά σας με ψεύτικες υποσχέσεις. Μένουμε πάντα πιστοί στις δεσμεύσεις μας και πορευόμαστε με σοβαρότητα, εργατικότητα και συνέπεια, για να τις υλοποιήσουμε μακριά από λαϊκισμούς και μεγάλα, ανέξοδα, λόγια».

Παρουσιάζοντας το έργο που έχει συντελεστεί καθώς και όλα όσα έχουν ήδη ξεκινήσει ή δρομολογήθηκαν για την επόμενη πενταετία, ο Θανάσης Ζούτσος τόνισε:

«Όλοι εμείς στην παράταξη Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη Μια Πόλη Για Όλους, είμαστε περήφανοι για το έργο μας και την καθημερινή μάχη που δίνουμε για να κάνουμε τον Δήμο μας, συνεχώς καλύτερο. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα έργα και τις δράσεις που έγιναν και άλλαξαν τον τόπο μας, βελτιώνοντας τις ζωές όλων μας, γιατί το έργο μας είναι συγκεκριμένο και μετρήσιμο. Είναι έργο με ταυτότητα, οδό και αριθμό».

«Φυσικά και υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν» είπε ακόμα ο Δήμαρχος και συμπλήρωσε ότι «θα ήταν ιδεατό να μπορούσαμε να τα υλοποιήσουμε όλα μαζί, με το πάτημα ενός κουμπιού. Εμείς ποτέ δεν πιστέψαμε ότι τα προβλήματα λύνονται με μαγικό τρόπο, με το μαγικό ραβδάκι, γιατί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει» σχολιάζοντας ότι «κάποιοι όμως το ανακάλυψαν τελευταία και υπόσχονται λύσεις στους πάντες για τα πάντα.

Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η διοίκηση ενός Δήμου δεν είναι μια εύκολη υπόθεση ούτε μια «έκθεση ιδεών» γραμμένη στο τραπεζάκι του καφενείου. Εμείς, με όραμα, σχέδιο και σοβαρότητα, κοιτώντας τους πολίτες στα μάτια, θα συνεχίσουμε να υπερβαίνουμε τα εμπόδια, να επιλύουμε προβλήματα, να στεκόμαστε στο πλευρό των πολιτών με ειλικρίνεια».

Μετά την ομιλία του, ο Δήμαρχος Παλλήνης παρουσίασε την ισχυρή ομάδα της παράταξης μας που θα φέρει τη μεγάλη νίκη και θα κρατήσει σταθερά ανοδική την πορεία του Δήμου μας.

Ο Θανάσης Ζούτσος τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο της νίκης είναι κατά 60% ανανεωμένο με 76 νέα αξιόλογα στελέχη και απαρτίζεται από συμπολίτες μας που έρχονται από όλες τις γειτονιές, τους επαγγελματικούς κλάδους, το ηλικιακό φάσμα και τους επιστημονικούς τομείς» ενώ «συνδυάζει την εμπειρία, την γνώση, τον ενθουσιασμό και τις νέες ιδέες αλλά πατάει γερά πάνω στις σταθερές αξίες της ειλικρίνειας, του σεβασμού προς τον συμπολίτη, της αγάπης για τον άνθρωπο και την πόλη».

Η μεγαλειώδης εκδήλωση έκλεισε με πανηγυρικό τρόπο ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας στον Γέρακα (Μαραθώνος και Ευρυτανίας).

 

 

 

 

 

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button