Αυτοδιοικητικές εκλογέςΧαλάνδριΔημοτικά

Η ΝΔ σφίγγει τα λουριά και καλεί σε συσπείρωση απέναντι στον Ρούσσο

Έβγαλε ανακοίνωση στήριξης στην Αγαπητού ο Χάρης Ρώμας

Μετά την άρνηση της στήριξης του συνδυασμού του Μάνου Κρανίδη “Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023” στην Κρίστυ Αγαπητού και την ανακοίνωση της Αθηνάς Παππά για την στήριξή της στον Σίμο Ρούσσο στον β γύρο των εκλογών, η ΝΔ αποφάσισε να στείλει σκληρό μήνυμα στην παράταξη του Χάρη Ρώμα. Έτσι η παράταξη “Χαλάνδρι στο φώς” έβγαλε επίσημη ανακοίνωση στήριξης στην Κρίστυ Αγαπητού.

Ωστόσο άλλη μια υποψήφια η κ. Φαίη Οικονομίδη του συνδυασμού “Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023” έκανε την παρακάτω ανακοίνωση στο Fb στηρίζοντας τον Σίμο Ρούσσο στον β γύρο.

“Δυστυχώς δεν εκλεγήκαμε ως συνδυασμός Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023.Ακόμη μία φορά ο κομματικός μηχανισμός καθοδήγησε το αποτέλεσμα .Δεν με εκπλήσσει καθόλου το γεγονός.Δώσαμε μία μάχη με καθαρό και έντιμο τρόπο.Οι δημότες αποφάσισαν.Θα παρακαλέσω ,όμως ,να μην ξανακούσω γκρίνιες για την ασφάλεια ,την στάθμευση και τον πολιτισμό στο Χαλάνδρι.Οι δύο από τους χειρότερους δημάρχους που θήτευσαν στο Χαλάνδρι είναι πίσω από την κ.Αγαπητού.Θλίψη και μόνο θλίψη μπορώ να αισθανθώ.Ευτυχώς που δεν γεννήθηκα εδώ στη πόλη αυτή. Θα μου πεις, όταν ο Μπέος ,ο τραμπούκος βγήκε με 55% τι περιμένεις.. Ακριβώς απογοήτευση εκτός αν συμβαίνει νοθεία κάτω από τη μύτη μας.Δεν εξηγείται με την λογική.Καλή επιτυχία στον Ρούσσο που τουλάχιστον εξ όσων γνωρίζω είναι έντιμος. Για αυτό αν επαναληφθεί Β γύρος εκεί θα πάει η ψήφος μου.”

 

Show More

Related Articles

Back to top button