ΠολιτισμόςΚηφισιάΔήμοιΜουσικήΨυχαγωγίαΔημοτικάΕιδήσεις

«Η μουσική συναντά το πνεύμα των Χριστουγέννων»: συναυλία με την Πηγή Λυκούδη

Μια μοναδική διαδικτυακη συναυλία διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς για τις ημέρες των Χριστουγέννων με έργα της σπουδαίας συνθέτη Πήγης Λυκούδη.

“Αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα ας προσπαθήσουμε να αναστήσουμε το χαμόγελο στα χείλη μας, ας ζεστάνουμε τις καρδιές μας με διαδικτυακές χριστουγεννιάτικες αποδράσεις. Από το εμβληματικό κτήριο της Βίλλας Μπότση ας μεταφέρουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων, την ελπίδα που γεννήθηκε μαζί με τον Χριστό. Είμαστε κοντά σας αλλά από απόσταση για να ενώσουμε τις καρδιές μας, ώστε μέσα από την καλλιτεχνική διέξοδο που δίνει ο Πολιτισμός
να προσφέρουμε τις ανάσες εκείνες που τόσο έχει ανάγκη στην παρούσα συγκυρία η χειμαζόμενη ζωή μας.”

Συντονιστείτε στο κανάλι YouTube του Δήμου Κηφισιάς στον σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=SXChjTOKmnw
προκειμένου να παρακολουθήσετε διαδικτυακά όλες τις μουσικές εκδηλώσεις του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας».

Η μουσική συναντά την Μαγεία των Χριστουγέννων και τα Χριστούγεννα συναντούν την Μαγεία της μουσικής, μέσα από το έργο της Πηγής Λυκούδη.
Τα τραγούδια ερμηνεύει η Γεωργία Αγγέλου μαζί με την συνθέτρια στο πιάνο και τον Δημήτρη Κοντονή στην κιθάρα.
Οι μουσικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τα μεγαλύτερα δυνατά μέτρα ασφαλείας, έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την υγεία των συντελεστών και των συνεργατών του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Show More

Related Articles

Back to top button