ΚηφισιάΔήμοιΑλληλεγγύηΔημοτικάΝέαΕιδήσεις

Η “Ελπίδα” στέλνει 500 πακέτα αγάπης στον Δήμο Κηφισιάς

Το πασχαλινό τραπέζι  οικογενειών του Δήμου Κηφισιάς  ενισχύει και φέτος το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο»  και η πρόεδρος του Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, προσφέροντας 500 πακέτα ελπίδας κι αγάπης για τη στήριξη συνανθρώπων μας που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.

Τα πακέτα έφτασαν στον Δήμο Κηφισιάς λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και παραδίδονται με ταχείς ρυθμούς σε δικαιούχους συμπολίτες μας, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας λόγω του κορονοιού.

Στη διαδικασία παράδοσης των δεμάτων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Φιλίας Πολιτών Νίνα -Ασπασία Βλάχου  και η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Βάσω Κολοβού, μέλος του Δ.Σ. της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαρίστησε το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» και την κυρία Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη προσωπικά, για την ενίσχυση ευάλωτων ομάδων του Δήμου μας. Πρόκειται όπως τόνισε για πολύτιμη προσφορά που ενισχύει ακόμα περισσότερο το κοινωνικό έργο του Δήμου Κηφισιάς, ειδικά τις ημέρες τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Τη δράση συντονίζει η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Φιλίας Πολιτών Νίνα -Ασπασία Βλάχου,  η οποία επεσήμανε την τεράστια ευαισθησία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη σε κοινωνικά θέματα και την αδιάλειπτη προσφορά επί 12 έτη στον Δήμο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ».

Το γιορτινό τραπέζι 500 οικογενειών του Δήμου Κηφισιάς με αυτή τη σημαντική προσφορά, θα γίνει ακόμα πιο λαμπρό και θα γεμίσει όχι μόνο με πασχαλινά καλούδια αλλά και με χαμόγελα ελπίδας κι αγάπης.

Show More

Related Articles

Back to top button