ΠολιτισμόςΔήμοιΗράκλειοΒιβλίοΨυχαγωγία

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Ηρακλείου δανείζει και πάλι βιβλία

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ξεκινά και πάλι να δανείζει βιβλία μέσω παράδοσης – παραλαβής μετά τη νέα προσαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση του covid-19.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει γίνει κράτηση του βιβλίου είτε ηλεκτρονικά μέσω mail στο library@iraklio.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2102826276, αφού πρώτα έχει διασταυρωθεί η διαθεσιμότητα του τίτλου στην ειδική πλατφόρμα https://libiraklioattikis.openabekt.gr/

Ακολούθως οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται από το προσωπικό για τη διαθεσιμότητα του υλικού και προσέρχονται στη βιβλιοθήκη για την παραλαβή του. Η παραλαβή των κρατήσεων  θα γίνεται στην είσοδο της Βιβλιοθήκης από Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00 με 14.00.

Για την παραλαβή και δανεισμό των κρατήσεων επιτρέπεται η προσέλευση ενός μόνο αναγνώστη ανά φορά στην είσοδο της βιβλιοθήκης, έχοντας την κάρτα μέλους του. Για τον δανεισμό χρειάζεται η κάρτα μέλους. Εάν κάποιος δεν διαθέτει ή κάνει αίτηση για νέα εγγραφή, τότε θα χρειαστεί πρώτα να εκδοθεί η κάρτα του.

Η διάρκεια δανεισμού των βιβλίων θα είναι 30 ημέρες. Τα βιβλία που επιστρέφονται θα δανείζονται ξανά μόνο αφού περάσουν 72 ώρες από την στιγμή της επιστροφής, χρόνος εύλογος για να εξασφαλιστεί η μη επιβίωση του ιού σε τυχόν επαφή του με το βιβλίο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους προσαρμοσμένους κανονισμούς δανεισμού βιβλίων από την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ΕΔΩ

Show More

Related Articles

Back to top button