ΕλλάδαΝέαΕιδήσεις

Η ΓΣΕΕ κάλεσε στο συνέδριό της τον Μανώλη Γλέζο!

Η καταγγελία και η απάντηση

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε μέσω facebook η χήρα του Μανώλη Γλέζου, Γωγώ Αργυρού. Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό, ανέφερε πως εκπρόσωπος του προέδρου της ΓΣΕΕ επικοινώνησε μαζί της και της μετέφερε αίτημα του προέδρου της Συνομοσπονδίας να κληθεί ο Μανώλης Γλέζος στο συνέδριο.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και μαχητής κατά του φασισμού, Μανώλης Γλέζος, άφησε την τελευταία του πνοή στις 30 Μαρτίου 2020, εν μέσω πανδημίας.

Η Γωγώ Αργυρού περιέγραψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από το γραφείο του της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου και την απάντηση που έδωσε.

Όπως αναφέρει «χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει “καλημέρα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο”».

«Τι θα θέλατε»; απάντησε η κ. Αργυρού. «Ο κ. πρόεδρος θέλει να καλέσει τον κ. Μανώλη Γλέζο στο 38ο συνέδριο της ΓΣΕΕ», αποκρίθηκε από το γραφείο του πρόεδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου.

«Μα καλά, απαντώ, δεν ξέρει ο πρόεδρος ότι εδώ και 3 χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στην ζωή;»

Ο εκπρόσωπος από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ, αφού επικράτησε αμηχανία, ζήτησε μία τυπική «συγγνώμη».

Παράλληλα, η κ. Γωγώ Αργυρού σχολίασε το αδιανόητο περιστατικό με έναν καυστικό τρόπο, καθώς γράφει ότι «το έκλεισα κατ΄ευθείαν γιατί αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα θα βρισκόμουν στη “δυσάρεστη” θέση να της υπενθυμίσω ότι εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης»;

Τι απαντά η ΓΣΕΕ

Συγγνώμη για το περιστατικό ζήτησε ο γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, λέγοντας πως πρόκειται περί λάθους καθώς η πρόσκληση «απευθυνόταν σε έναν νέο άνθρωπο και συνεπώνυμο πολιτικό, τον Μανώλη Γλέζο, Αναπληρωτή Γραμματέα της Τ.Ο Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ»

Με σχόλιό του στην ανάρτηση της κυρίας Αργυρού, ο γραμματέας Τύπου της ΓΣΕΕ έκανε λόγο για «διαβολική σύμπτωση» και πως το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ «έχει καταγωγή από τη Νάξο και έχει συγγενική σχέση με τον δικό σας άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή της Ελλάδας».

«Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση αλλά στην τηλεφωνική ατζέντα που διατηρείται στη γραμματεία του προέδρου της ΓΣΕΕ είναι περασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας και των δυο ανθρώπων και αυτό προκάλεσε το σφάλμα. Η ΓΣΕΕ και ο πρόεδρός της τιμούν τη μνήμη του Μανώλη Γλέζου και υπολήπτονται τους ανθρώπους που τον συντρόφευαν στη ζωή του. Ζητάμε συγνώμη και πάλι» κατέληξε ο κ. Καραγεωργόπουλος.

Show More

Related Articles

Back to top button