Αγία ΠαρασκευήΠολιτικήΚηφισιάΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΕιδήσεις

“Η Βόρεια Αθήνα συζητά”: Διαδικτυακή συζήτηση διοργανώνει ο βουλευτής Δ. Καιρίδης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Δημήτρης Καιρίδης, τακτικός καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και βουλευτής της Β1 Εκλογικής Περιφέρειας Βόρειου Τομέα Αθηνών, στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων με τους πολίτες του Βόρειου Τομέα Αθηνών με τίτλο «Η Βόρεια Αθήνα συζητά», διοργανώνει τη δεύτερη διαδικτυακή συζήτηση για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση την εποχή της πανδημίας.

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι δήμαρχοι: Ηλίας Αποστολόπουλος (Παπάγου – Χολαργού), Βασίλειος Ζορμπάς (Αγίας Παρασκευής) και Γεώργιος Θωμάκος (Κηφισιάς).

Η διαδικτυακή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 και ώρα 21:00, σε ζωντανή αναμετάδοση στη σελίδα του Facebook του Δημήτρη Καιρίδη – Δημήτρης Καιρίδης-Dimitris Kairidis και μέσω του καναλιού youtube.com/c/DimitrisKairidis

Οι ομιλητές θα δεχτούν γραπτές ερωτήσεις από το κοινό. Για να καταθέσετε την ερώτησή σας, μπορείτε να αποστείλετε email στον συντονιστή της συζήτησης Δημήτρη Καιρίδη στο info@dimitriskairidis.gr ή να γράψετε την ερώτηση ως σχόλιο στο post της εκδήλωσης στο Facebook.

Show More

Related Articles

Back to top button