ΗράκλειοΝέαΕιδήσεις

Ηράκλειο – Νέες εργασίες συντήρησης σε σχολεία

Τις δεκαπενθήμερες διακοπές των σχολείων για την περίοδο του Πάσχα εκμεταλλεύτηκε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να πραγματοποιήσει εργασίες συντήρησης των σχολικών κτηρίων της πόλης, «όπως άλλωστε κάνει η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου με κάθε ευκαιρία (Χριστούγεννα, Πάσχα και πολύ πιο έντονα το καλοκαίρι)», αναφέρει η δημοτική αρχή σε ανακοίνωση της.

Μεταξύ των παρεμβάσεων περιλαμβάνονταν καθαρισμοί και διαμορφώσεις για την επανεκκίνηση των μαθημάτων, αλλά και επικεντρωμένα έργα αναβάθμισης σε σχολεία που το είχαν ανάγκη. Σε αυτή την τελευταία κατηγορία παρεμβάσεων ξεχωρίζουν η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο 2ο Νηπιαγωγείο, η ανακαίνιση των χώρων τουαλέτας στο 3ο Δημοτικό, η ανακαίνιση του εσωτερικού δαπέδου στο 1ο Νηπιαγωγείο, η επισκευή του γηπέδου μπάσκετ, του στηθαίου και η τοποθέτηση καινούργιων κλιματιστικών στο 5ο Γυμνάσιο, η κατασκευή δομημένης καλωδίωσης για σύνδεση στο internet στην αίθουσα πληροφορικής του 1ου Γυμνασίου κ.ά.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο 6ο Γυμνάσιο, το 3ο Δημοτικό, το 13ο Δημοτικό και το 6ο Δημοτικό, ενώ πρόσφατα ολοκληρώθηκαν στο 9ο Νηπιαγωγείο.

Όλο αυτό το διάστημα οι πρόεδροι των δύο Σχολικών Επιτροπών, Πρωτοβάθμιας Κώστας Μανωλάκης και Δευτεροβάθμιας Πάνος Σπηλιόπουλος, επέβλεπαν τις εργασίες και θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τις ανάγκες όλων των σχολικών κτηρίων.

«Η αναβάθμιση των σχολείων της πόλης είναι η προτεραιότητά μας. Με κάθε ευκαιρία που μας δίνεται πραγματοποιούμε εργασίες συντήρησης και διαμόρφωσης ενός καλύτερου σχολικού περιβάλλον για τα παιδιά μας», δηλώνει σχετικώς ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος.

Show More

Related Articles

Back to top button