ΔήμοιΗράκλειοΝέαΕιδήσεις

Ηράκλειο: Εγκαίνια και νέο όνομα για το ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου

Τα εγκαίνια του ανανεωμένου δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου της οδού Ν. Καζαντζάκη, μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης και ριζικής ανακαίνισης του κτηρίου, πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στις 17.30.

Μάλιστα, το ανακαινισμένο Κλειστό θα ανοίξει τις πόρτες του έχοντας νέο τίτλο, καθώς πλέον θα φέρει το όνομα του Ηρακλειώτη Ολυμπιονίκη αθλητή του πόλο Κωνσταντίνου Μουρίκη, ο οποίος μετρά δεκάδες διακρίσεις σε συλλογικό επίπεδο, κυρίως όμως με την Εθνική μας Ομάδα. Κορυφαία όλων το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια, θα επανεκκινήσουν και τα αθλητικά προγράμματα για τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι πλέον θα γυμνάζονται στους νέους χώρους του Κλειστού: τους ανανεωμένους χώρους άθλησης, τα καινούργια αποδυτήρια, την ανακαινισμένη πισίνα και όλα αυτά σε ένα κτήριο που είναι πολύ πιο φιλικό στο περιβάλλον, με αισθητά λιγότερη ενεργειακή κατανάλωση (λόγω της αλλαγής των κουφωμάτων και των παραθύρων, του συστήματος ψύξης/θέρμανσης και της ολικής νέας μόνωσης), αλλά και προσβάσιμο για όλους, καθώς στην είσοδο έχει κατασκευαστεί ράμπα για ΑμεΑ, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

«Καλώ όλους τους Ηρακλειώτες να έρθουν στα εγκαίνια που θα κάνουμε για να παρουσιάσουμε στους δημότες το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Μουρίκης. Έναν χώρο για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι για το πώς ανακαινίστηκε και ενθουσιασμένοι που θα τον παραδώσουμε στους πολίτες που θα αθλούνται σε αυτόν, υπό την καθοδήγηση των άξιων γυμναστών του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου. Ελπίζω μάλιστα -αν και είμαι σίγουρος γι’ αυτό- ότι το νέο Κλειστό θα αποτελέσει πόλο έλξης για περισσότερους συμπολίτες μας, ώστε να βάλουν και εκείνοι τη γυμναστική στην καθημερινότητά τους. Επιτέλους, το Κλειστό Γυμναστήριο έχει τη μορφή και τις υποδομές που αξίζουν στην πόλη και τους ανθρώπους της», σχολιάζει σχετικώς ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος.

Show More

Related Articles

Back to top button