ΑπόψειςΖητείται Παρόν

Ημιυπόγεια Ημιδημοκρατία Ημιανάπτυξης. Ας μιλήσουμε για τα Ημισκούμπρια.

Εμείς οι φίλοι της «Ευρώπης», της «λογικής», των «μεταρρυθμίσεων» και της «αριστείας», προτρέπουμε όλους εσάς τους υπόλοιπους που δεν σας φτάνουν τα λεφτά για νοίκι, να πάτε να ζήσετε σε ημιυπόγεια διαμερίσματα, διακοσμημένα με γούστο από τα ΙΚΕΑ.

Δεχτείτε τη μοίρα σας. Δεν έχετε χρήμα γιατί δεν είστε έξυπνοι.

Ευκαιρίες πάντως υπάρχουν για όλους στη Δημοκρατία που σας χαρίζουμε.

Υπάρχουν τόσα ωραία ημιυπόγεια που μένουν αναξιοποίητα. Είναι αυτά που έμεναν στο πρόσφατο παρελθόν  οι μετανάστες. Η ανάπτυξη της χώρας απαιτεί να επενδύουμε στους μεσαίους ορόφους για να μένουν οι τουρίστες.

Από αυτή την ανάπτυξη όλοι θα κερδίσουμε. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να παραμείνετε για πάντα στο ημιυπόγειο και να σωθείτε από το να πάτε ακόμα παρακάτω. Αν δεν επενδύσουμε στους μεσαίους ορόφους, δυστυχώς θα πρέπει να μετακομίσετε στο υπόγειο.

Δεν είναι υποχρεωμένο κανένα Κράτος Α.Ε. και κανένας Πρωθυπουργός CEO, να κάνουν κάτι για τα μειωθούν τα ενοίκια ή να αυξηθεί το εισόδημα σας ή και τα δυο μαζί.

Δεν θα πληρώνουμε εμείς φόρους γιατί εσείς δεν δουλεύετε αρκετά ή δεν είστε αρκετά ευφυείς για να ανεβείτε όροφο.

Όπως λένε άλλωστε χιουμοριστικά κάποιοι: Τα λεφτά είναι σαν τα ναρκωτικά. Δεν φτάνουν για όλους.

Στη φύση επιβιώνει ο δυνατότερος. Εξελιχθήκαμε ως είδος, ώστε να επιβιώνει ο πλουσιότερος. Οι κοινωνικές ανισότητες άλλωστε είναι φυσιολογικές και η ισότητα είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση, όπως είχε πει και ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης στο παρελθόν.

Κι αφήστε τώρα αυτή την κουβέντα και την άλλη με τα νερά που φοβάστε μη σας τα ιδιωτικοποιήσουμε και τα Τέμπη για τα οποία φταίτε εσείς όλοι, διαχρονικά, γιατί υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα.

Γιατί δεν λέτε για τον Μυθριδάτη και τα Ημισκούμπρια;

Γιαννης Ραμαντάνης

Show More

Related Articles

Back to top button