ΚηφισιάΔήμοιΔημοτικάΕιδήσεις

Ημερίδα «Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου» από τον Δήμο Κηφισιάς & την Skywalker

Δωρεάν μέσω Zoom την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία Skywalker τη διαδικτυακή ημερίδα «Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου» την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 12:00-14:00.

Πρόκειται για μία δράση που πραγματοποιείται στο Δήμο μας με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιώργου Θωμάκου, και περιλαμβάνει εργαστήρια αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων. Την οργάνωση της δράσης επιμελείται η Διεύθυνση Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Οργάνωσης και Πληροφορικής με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ.Γιάννη Παντελεάκη.

Η δράση απευθύνεται σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν συγκεκριμένες επαγγελματικές δεξιότητες ή επιθυμούν να κάνουν μία αλλαγή στην καριέρα τους. Επίσης, στοχεύει στην ενδυνάμωση τους με την ανάπτυξη απαραίτητων γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων ώστε να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις του χώρου της εργασίας.

Πιο αναλυτικά, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν εργαστήρια σχετικά με την Προσωπική Επαγγελματική Ταυτότητα (Personal Branding), το Career Coaching, τις Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας και τις Βασικές Αρχές Διαχείρισης Χρόνου.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και με δημόσια ταυτόχρονη προβολή της μέσω της πλατφόρμας Facebook στη σελίδα του skywalker.gr και του Δήμου Κηφισιάς, ώστε το κοινό να μπορεί να παρακολουθήσει αλλά και να υποβάλει γραπτά ερωτήματα.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν.

Show More

Related Articles

Back to top button