ΔήμοιΑθλητικάΠεντέληΕιδήσεις

Ηλεκτρονικά οι κρατήσεις για το Κολυμβητήριο Μελισσίων

Με τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία του Δήμου Πεντέλης, οι πολίτες έχουν την δυνατότητα εύκολα και γρήγορα, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους, να κάνουν κράτηση στην πισίνα του Κολυμβητηρίου Μελισσίων από την Παρασκευή. Σε δεύτερο χρόνο η εφαρμογή θα επεκταθεί στην αίθουσα βαρών που λειτουργεί στο κολυμβητήριο, καθώς και στα γήπεδα τέννις.

Η νέα υπηρεσία είναι αποτέλεσμα της σταδιακής εφαρμογής του ολοκληρωμένου σχεδίου της δημοτικής αρχής να περάσει ο Δήμος στην ψηφιακή εποχή και να παρέχει στους πολίτες σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους στην πόλη, θα μειώνουν τη γραφειοκρατία και θα ενισχύουν τη διαφάνεια και έτσι να εμπεδώσουν αυξημένη εμπιστοσύνη των πολιτών προς το Δήμο.

Οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ενότητα «Η Πεντέλη με ένα κλικ» στην ιστοσελίδα του Δήμου https://penteli.gov.gr,  ή απευθείας τον σύνδεσμο https://penteli.intelliserv.gr, να εγγραφούν και να κάνουν την κράτησή τους επιλέγοντας ημέρα, ώρα ακόμα και διαδρομή που θέλουν να κολυμπήσουν. Παρέχεται δε και η δυνατότητα να κρατήσουν το «ηλεκτρονικό πάσο» τους με το χαρακτηριστικό QR code και να το επιδείξουν στη Γραμματεία του Κολυμβητηρίου κατά την προσέλευσή τους.

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button