ΕλλάδαΝέαΕιδήσεις

«Ζώα, ζώα», φώναξε εξοργισμένη η μητέρα του Άλκη στους δράστες (vids)

Με τις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης συνεχίστηκε η κατάθεση της διευθύντριας του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, Λήδας Κοβατση που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή στον Άλκη Καμπανό.

Στην αίθουσα βρέθηκε η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη που δολοφονήθηκε βάναυσα την 1η Φεβρουαρίου 2022, ενώ λίγα λεπτά μετά την έναρξη της διαδικασίας μπήκε στο δικαστήριο και ο πατέρας του.

Η επιστήμονας που έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή ανέφερε αναλυτικά τα τραύματα που είχε το θύμα από την δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν το μοιραίο βράδυ στην οδό Θεοδώρου Γαζή.

«Δεν αποκλείω ότι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις να προήλθαν και από πτώση αν έγινε έτσι το κάταγμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στο μέτωπο είναι συμβατό. Αν δεν έγινε έτσι χτυπήθηκε όταν ήταν ήδη στο έδαφος και δέχτηκε επίθεση». Αντίθετα, όπως είπε, οι κακώσεις πλαγιά στο κεφάλι είναι από χτυπήματα. «Δεν μπορούμε να πούμε με πόσα θλώντα όργανα χτυπήθηκε στο κεφάλι».

Ο θάνατος του Άλκη, κατά το ίδιο πόρισμα, «οφείλεται σε θανατηφόρες κακώσεις στα κάτω άκρα και σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις». Αποδίδεται δηλαδή στο συνδυασμό των παραπάνω κακώσεων που προκάλεσαν οι δράστες.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη στο άκουσμα των τραυμάτων που προκάλεσαν στον γιο της οι δράστες δεν άντεξε και φορτισμένη συναισθηματικά αναφώνησε «Ζώα, ζώα!», αναφερόμενη στους δολοφόνους.

Show More

Related Articles

Back to top button