Αυτοδιοικητικές εκλογέςΑγία Παρασκευή

Ζορμπάς και Οικονόμου υπέρ Σταθόπουλου

Στήριξη στον Γιάννη Σταθόπουλου έναντι του Γιάννη Μυλωνάκη δίνει άμεσα ο Γιάννης Οικονόμου και έμεσα ο νυν Δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς.

Ο κ. Ζορμπάς με ανάρτηση του (δείτε εδώ) στα κοινωνικά δίκτυα, αμέσως μετά το τηλεοπτικό «debate» Σταθόπουλου-Μυλωνάκη στο ΑΤΤΙΚΑ, έγραψε: «Είδα έναν αλαζόνα και απαξιωτικό και έναν ευγενή απέναντί μου . Τελικα αποφάσισα στο δεύτερο γύρο την Κυριακή 15 Οκτωβρίου να στηρίξω τον ευγενή , απέναντι στην ιστορία μου , στο έργο μου και στην προσωπικότητά μου».

Η ανάρτηση αυτή ερμηνεύτηκε από πολλούς ως αναγγελία στήριξης στον Γιάννη Σταθόπουλου, όπως αποκαλύπτεται κι από τα σχόλια που ακολούθησαν.

Επίσης, ο κ. Ζορμπάς με άλλη ανάρτηση του (δείτε εδώ) επιτέθηκε, χωρίς να τον κατονομάσει στον Γιάννη Σιδέρη, γιο του παλιού Δημάρχου Αντώνη Σιδέρη, ο οποίος με δημόσια δήλωση του τάχθηκε υπέρ του κ. Μυλωνάκη. Ο Δήμαρχος έγραψε: «Με ξεπερνάει , όταν γιός πρώην δημάρχου , ο οποίος κατηγορείται για τέσσερα κακουργήματα , το ένα μάλιστα είναι για σύσταση συμμορίας τολμάει και βγαίνει να στηρίξει συγκεκριμένο υποψήφιο . Μπήκε στην κολυμπήθρα και ξέπλυνε τα αμαρτηματά του . ΘΡΑΣΟΣ»

 

Οικονόμου: Στηρίζω Σταθόπουλου

Ανοιχτή θέση υπέρ του Γιάννη Σταθόπουλου πήρε ο Γιώργος Οικονόμου με ανακοίνωση του:

«Είναι πάγια η θέση μου να τοποθετούμαι σε όλα τα κρίσιμα θέματα και στα διλήμματα των εκλογών, χωρίς γρίφους και περιστροφές. Το θεωρώ, μάλιστα και υποχρέωσή μου από την στιγμή που αναμείχθηκα στα κοινά. Το αποτέλεσμα του α γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών του Δήμου μας, ανέδειξε τους δύο διεκδικητές του β γύρου.

 

Συναντήθηκα με τον Γιάννη Μυλωνάκη και τον Γιάννη Σταθόπουλο με τους οποίους διατηρώ άριστη προσωπική σχέση και επικοινωνία και ανταλλάξαμε απόψεις. Αξιολόγησα τις θέσεις τους και την εν γένει στάση τους, καθαρά με αυτοδιοικητικά κριτήρια. Επίσης κάλεσα σε συνάντηση και άκουσα προσεκτικά την άποψη όλων σχεδόν των στελεχών της παράταξης.

 

Η τελική μας επιλογή είναι να στηρίξουμε τον Γιάννη Σταθόπουλο, συνεκτιμώντας την αυτοδιοικητική του εμπειρία, την επαγγελματική του διαδρομή, την εντιμότητά του και την δέσμευσή του, να λειτουργήσει συνθετικά και ενωτικά, χωρίς κομματικές ή άλλες παρωπίδες. Θέλω επίσης να τονίσω ότι στα τέσσερα χρόνια της δικής μας παρουσίας στα δημοτικά έδρανα ο Γιάννης Σταθόπουλος, παρά τις διαφορετικές απόψεις σε κάποια ζητήματα, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στο επίπεδο συνεργασίας, ευπρέπειας και συναινετικού λόγου.

 

Η απόφασή μας αυτή πιστεύουμε, ότι στην παρούσα φάση, των πολλών προβλημάτων και των ανοικτών θεμάτων, υπηρετεί και το συμφέρον του Δήμου. Εμείς θα παραμείνουμε ενεργοί από την θέση που μας αναλογεί, διεκδικώντας μία καλύτερη Αγία Παρασκευή, με στάση ευθύνης και διάθεση προσφοράς σε κάθε περίπτωση. Τέλος, μετά την μεγάλη αποχή της 8ης Οκτωβρίου, παροτρύνουμε τους δημότες μας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι κατά το δυνατόν αντιπροσωπευτικότερο».

Show More

Related Articles

Back to top button