Αγία ΠαρασκευήΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Γ.Σταθόπουλος, Νίκη των Πολιτών: Μεγάλη συμμετοχή και διάλογος στο Κοντόπευκο στην 11η συνάντηση γειτονιάς

Ιδιαίτερα σημαντική συμμετοχή κατέγραψε συμμετοχή τη Δευτέρα 29/5 η ενδέκατη (11η) κατά σειρά Συνάντηση Γειτονιάς που διοργάνωσε, αυτή την φορά στο Κοντόπευκο η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».

Ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, που αφορούσε τους κατοίκους του Κοντόπευκου που μένουν στα τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούς Τσιμισκή – Χίου – Γαρυττού – Ολυμπίας- Τσιμισκή και που συντόνισε η Μαργαρίτα Δημητρίου – Καβρουδάκη Δημ. Σύμβουλος και πρ. Πρόεδρος των Παιδ. Σταθμών.

«Είμαστε μια ζωντανή Δημοτική Κίνηση με συνεχείς δράσεις ακόμη και στην περίοδο της πανδημίας, ανεξάρτητη από τα κόμματα και με διοργάνωση συνελεύσεων γειτονιάς από την πρώτη στιγμή ίδρυσης μας» δήλωσε ο Γιάννης Σταθόπουλος και περιέγραψε τα έργα που έγιναν στη διάρκεια της Δημαρχιακής του θητείας 2014-19:

Αντιπλημμυρικά έργα όμβριων, οδών Χίου, Ολυμπίας, Δραγατσανίου, Τσιμισκή κ.α. με καθολική ασφαλτόστρωση των οδών, καθολική ασφαλτόστρωση οδού Σκρα, Κίμωνος κ.α., ολοκλήρωση ποδηλατοδρόμων με εκτεταμένες ρυμοτομήσεις, ανάπλαση προαυλίου του 4ου Δημοτικού Σχολείου, καθαρισμός οδών από τα χιόνια πέρυσι κ.α.

Αναφέρθηκε επίσης σε εκκρεμή προβλήματα της γειτονιάς (πεζοδρόμια, κυκλοφοριακό, αναπλάσεις, καθαριότητα).

Ακολούθησαν πολλές τοποθετήσεις όπου οι πολίτες έθιξαν θέματα κακής κατάστασης πεζοδρομίων, έντονης δυσοσμίας σε πολλές οδούς του Κοντόπευκου, κυκλοφορίας, ανακατασκευής της οδού Γαρυττού, Καθαριότητας, παράνομων σταθμεύσεων κ.α.

Σημειώνουμε την παρουσία των Δημ. Συμβούλων Παν. Γκόνη και Δημ. Κονταξή, των πρ. Δημ. Συμβούλων Παντελή Χαλαρή και Κατερίνας Πρωτοσυγγελίδου – Φλατσούση, της Αντιπρ. του Συλλόγου κατοίκων Κοντόπευκου – Παραδείσου Βούλας Κουτσογιάννη, των Β. Τραυλού και Μ. Αϊδίνη πρ. Προέδρων Σχολικών Επιτροπών, του Δημ. Κούνη μέλους ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, του επικεφαλής των «Φίλων ποδηλάτου» Στ. Λαρίζα, της Ντ. Χατζηαντωνίου Προέδρου Α! ΚΑΠΗ, μελών ΔΣ συλλογικοτήτων της πόλης κ.α.

Show More

Related Articles

Back to top button