ΗράκλειοΝέαΕιδήσεις

Κ.Ο. Ηρακλείου Αττικής ΚΚΕ: Καμία ανοχή στους φασίστες

Η Κομματική Οργάνωση Ηρακλείου Αττικής του ΚΚΕ καταδικάζει την επανεμφάνιση φασιστικών στοιχείων γύρω από τον σταθμό ΗΣΑΠ της πόλης, καλώντας ταυτοχρόνως τους πολίτες να δυναμώσουν τον αγώνα τους.

Ειδικότερα, στο σχετικό σχόλιό της η Οργάνωση αναφέρει:

«Με αφορμή την εμφάνιση ομάδας φασιστών πέριξ του σταθμού ΗΣΑΠ Ηρακλείου, το βράδυ της Τρίτης 18 Απριλίου, καλούμε το λαό και τη νεολαία της περιοχής να μη δείξει καμιά ανοχή στους φασίστες που επιδιώκουν να ξαναβγούν απ’ τις τρύπες τους. Είναι ηλίου φαεινότερο πως μηχανισμοί του συστήματος τους αμολάνε ακόμα μια φορά για να τρομοκρατούν και να τραμπουκίζουν, βλέποντας πως ο λαός και ειδικά η νεολαία δυναμώνουν τους αγώνες τους ενάντια σε ένα σύστημα που δουλεύει αποκλειστικά για τα κέρδη των λίγων, αδιαφορώντας για τις ανάγκες και τις ζωές των πολλών.

Καλούμε τον λαό και τη νεολαία να δυναμώσουν τους αγώνες τους για όσα έχουν πραγματικά ανάγκη τον 21ο αιώνα. Να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια σε ένα σύστημα “με κέρδη βαμμένα στων φοιτητών των αίμα”, ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα που γεννά τους φασίστες. Μόνο έτσι αντιμετωπίζεται ο φασισμός, με τον αποφασιστικό λαϊκό αγώνα.

Σε αυτό τον αγώνα το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δίνουν όλες τους τις δυνάμεις».

Show More

Related Articles

Back to top button