Αγία ΠαρασκευήΔήμοιΕιδήσεις

Β. Ζορμπάς: “Κάποιοι προσπάθησαν να μπαχαλοποιήσουν τη συνεδρίαση”

Αφορμή διενέξεων στάθηκε το δημοτικό συμβούλιο της 31ης Μαρτίου στην Αγία Παρασκευή. Μετά την ανακοίνωση της “ΝΙΚΗΣ των Πολιτών”, ο δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς με δημοσίευσή του υποστηρίζει τη στάση της πρόεδρου του ΔΣ κ. Έφης Καψοκέφαλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο κάποιοι από την αντιπολίτευση προσπάθησαν να <<Μπαχαλοποιησουν>>τη συνεδριαση και συγκεκριμένα ο τέως δήμαρχος συνεπικουρουμενος από τον ανεξέλεγκτα κατήγορό μου Οικονόμου.

Οι προσπάθειες της προέδρου του ΔΣ, Εφης Καψοκεφαλου να τους επαναφέρει στην τάξη έπεφταν συνεχώς στο κενό. Η πρόεδρος του ΔΣ με ευγένεια συνέχισε επί 20 λεπτά, αλλά δυστυχώς οι κύριοι δεν μπόρεσαν να συμπεριφερθουν πολιτισμένα και τελικώς για προσχηματικους λόγους αποχώρησαν από το ΔΣ. Θέλω να δηλώσω προς πάσα κατεύθυνση, ότι η πρόεδρος του ΔΣ έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου καθώς θεωρώ ότι χειρίζεται την διαδικασία των συνεδριάσεων ως ορίζει ο κανονισμός.

Επίσης η πρόεδρος του ΔΣ κυρία Καψοκεφαλου ανήκει ως δημοτική σύμβουλος στην παράταξη μας, αλλά είναι πρόεδρος όλου του ΔΣ και είναι θεσμός και οφείλουμε όλοι μαζί να στηρίζουμε τους θεσμούς. Τέλος εάν κάποιοι παρεκτρεπονται την ώρα της συνεδρίασης του ΔΣ, η προεδρος δύναται να τους αφαιρέσει το λόγο και να τους αποβάλλει της συνεδρίασης κλείνοντας τους το μικρόφωνο! Το ότι δεν εφαρμόζει τον κανονισμό στους παρεκτρεπομενους, θεωρώ ότι είναι πολύ ευγενής!”

Show More

Related Articles

Back to top button