Δημοτικά

Επιτελικό κράτος, το πιο σύντομο ανέκδοτο

Η δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας με ανακοίνωσή της καλεί τους δημότες να σταματήσουν την συλλογή βοήθειας λόγω αδυναμίας αποστολής της

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Νέα Ιωνία, στην απόφαση της δημοτικής Αρχής να σταματήσει η συλλογή βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς λόγω του ότι δεν υπήρχε τρόπος να φθάσει στις πληγείσες περιοχές.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Αλέπης δήλωσε χαρακτηριστικά:

Μεγάλη οργή προκαλεί η  ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Νέας Ιωνίας που, πλήρως ευθυγραμμισμένη με την ΚΕΔΕ, καλεί τον Ιωνιώτικο λαό να σταματήσει την αλληλεγγύη προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας γιατί δεν προσπάθησε καν να βρει κάποιο τρόπο ώστε να φτάσει η βοήθεια στους πληγέντες.

Ντροπή!!!

Αφού το επιτελικό κράτος έπνιξε το λαό της Θεσσαλίας, τώρα δηλώνει ανίκανο να του δώσει ένα μπουκάλι νερό…

Όμως ο ίδιος ο λαός της Θεσσαλίας, κάνοντας πράξη το σύνθημα «ο λαός σώζει το λαό», με αυτοθυσία, με τα σωματεία και τους συλλόγους του, οργανώνει την αλληλεγγύη ώστε κανείς να μην μείνει αβοήθητος.

Επίσης, ο δήμος Πάτρας, όπου στην διοίκηση είναι η Λαϊκή Συσπείρωση, καθημερινά συνεχίζει να στέλνει τόνους αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας στον Θεσσαλικό κάμπο που το έχουν τόσο πολλή ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες.

Στηρίζουμε έμπρακτα τα σωματεία και τους φορείς της πόλης μας όπως των οικοδόμων, των συνταξιούχων, των δασκάλων, τους πολλούς συλλόγους γονέων που συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και καθημερινά συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε κουβέρτες, εμφιαλωμένα νερά, συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση και είδη ατομικής υγιεινής στα γραφεία μας (Μεσολογγίου 48), όπου τα παραδίδουμε εν συνεχεία στους φορείς ώστε να φτάνουν γρήγορα στους πληγέντες.

Show More

Related Articles

Back to top button