ΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΔημοτικάΕιδήσεις

“Εκπαιδεύοντας τα παιδιά μας” – Διαδικτυακό σεμινάριο για γονείς από τον Δήμο Παπάγου- Χολαργού

10 διαδικτυακές συναντήσεις κάθε Πέμπτη για την κατανόηση της συμπεριφοράς & των αναγκών των παιδιών μας

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Εκπαιδεύοντας τα παιδιά μας” διοργανώνει ο ΔΟΜΕΚΠΑ Παπάγου- Χολαργού σε συνεργασία με την ΧΕΝ (Χριστιανική Ένωση Νεανίδων) του Δήμου.

Με έρεισμα τον πολυδιάστατο γονεϊκό ρόλο για την απρόσκοπτη στήριξη των παιδιών, ο σεμιναριακός αυτός κύκλος έχει στόχο την αποκωδικοποίηση και την κατανόηση της συμπεριφοράς και των αναγκών των παιδιών, σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους. Θα γίνει αναφορά σε πρακτικές δεξιότητες, οι οποίες μπορούν να συνδράμουν στη βελτίωση της σχέσης γονέων-παιδιών, αλλά και σε τρόπους με τους οποίους δύνανται να επιλυθούν κάποια προβλήματα που προκύπτουν στην οικογένεια.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα σταλούν πρακτικές σημειώσεις.

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει η κυρία Λένα Πεπονή, ψυχοθεραπεύτρια – Παιγνιοθεραπεύτρια – Σύμβουλος Γονέων και θα ολοκληρωθεί με 10 διαδικτυακές συναντήσεις, κάθε Πέμπτη και ώρα 17:30 – 18:30.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, την οποία θα παραλάβουν από τις προϊστάμενες των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής του ΔΟΚΜΕΠΑ. Η συμπληρωμένη αίτηση θα πρέπει να επιστραφεί στην προϊσταμένη του κάθε τμήματος, το αργότερο έως την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020.

 

Show More

Related Articles

Back to top button