ΠεριβάλλονΝέαΕιδήσεις

Εθελοντικό πότισμα στο Πεντελικό από τον ΣΠΑΠ στις 9/7

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), συνεχίζοντας την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση του περιβάλλοντος, διοργανώνει σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», εθελοντικό πότισμα στο Πεντελικό και συγκεκριμένα στην περιοχή που κάηκε το περσινό καλοκαίρι και αναδασώθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της φυτευτικής περιόδου 2022-2023.

Σημείο συνάντησης, βορειοανατολικά του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 και ώρα 9 π.μ.

Όπως αναφέρει ο ΣΠΑΠ στην ανακοίνωσή του, η συμμετοχή όλων μας είναι καθοριστική, για την επιβίωση κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες των δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν. Έτσι, ολοκληρώνουμε με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε με τις αναδάσωσεις που πραγματοποιήσαμε στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για άλλη μία φορά, ενισχύοντας με την παρουσία μας την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό. Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 8033622.

Show More

Related Articles

Back to top button