ΠολιτισμόςΚινηματογράφοςΤέχνεςΘέατροΜουσικήΨυχαγωγίαΕιδήσεις

“Εδώ Πολυτεχνείο-Εδώ Πολιτισμός: Εκπέμπουμε ζωντανά για 12 ώρες ανήμερα της επετείου”

Ραδιοφωνική εκδήλωση για το Πολυτεχνείο από την Π.Ο.Θ.Α.

Ημέρα μνήμης για τη δημοκρατία, την αδιαμεσολάβητη επικοινωνία των πολιτών, τον αγώνα για την ελευθερία, τα δικαιώματα, τον Πολιτισμό.

Η Π.Ο.Θ.Α. διοργανώνει μια ραδιοφωνική εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ αφιερωμένη στην επέτειο του Πολυτεχνείου, απέναντι σε όσους θέλουν να αποσιωπηθεί το μήνυμά της και οι αγωνίες της κοινωνίας.

Σωματεία και συλλογικότητες εργαζομένων στον Πολιτισμό παίρνουν το μικρόφωνο και μεταφέρουν μνήμες από το παρελθόν και προοπτική για το μέλλον.

Πρόγραμμα

09.00-10.00 Ο Πρόεδρος της ΠΟΘΑ Κώστας Κεχαγιόγλου δίνει το στίγμα της ημέρας και συνομιλεί με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας Γιώργο Μυλωνά και τον Δικηγόρο Βασίλη Σαξώνη.

10.00-11.00 Σωματείο Εργαζομένων στον Χώρο του Χορού (Σ.Ε.ΧΩ.ΧΟ)

11.00-12.00 Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος.

12.00-13.00 Οι SupportArtWorkers παρουσιάζουν το δικό τους ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ.

13.00-16.00 Η Μαργαρίτα Συγγενιώτου και ο Μανώλης Παπανικήτας καλύπτουν την επικαιρότητα με προσκεκλημένους από τους χώρους της Πολιτικής, της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και του Πολιτισμού και δίνουν το ρεπορτάζ από τις εκδηλώσεις της ημέρας. Παράλληλα ζωντανή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη και τον Σύλλογο Μουσικών Βορείου Ελλάδος.

16.00–17.00 Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας.

17.00-19.00 Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Ο Σπύρος Μπιμπίλας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στο Πολυτεχνείο δια μέσου της μνήμης του «Μεγάλου μας Τσίρκου» του Ιάκωβου Καμπανέλλη και αποσπάσματα από ενθυμήματα της Πένυς Παπουτσή και της Μελίνας Μποτέλη. Ο Ζαχαρίας Ρόχας θα διαβάσει κείμενα της Οριάνα Φαλάτση για τη δράση και τη δολοφονία του Αλέκου Παναγούλη.
19.00–21.00 Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών.

Οι ακροατές μπορούν να συνδεθούν στο https://fb.me/e/dvaNF5BdS και μέσω της σελίδας της Π.Ο.Θ.Α. στο Facebook https://www.facebook.com/pothapage/

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Θ.Α.

ΠΗΓΗ: all4fun.gr

Show More

Related Articles

Back to top button