ΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΔημοτικάΕιδήσεις

Ενέργειες συντήρησης και εφαρμογής της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης σε Χολαργό- Παπάγου

Τα σχολεία έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές το Σεπτέμβριο

Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι εργασίες συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, ενώ παράλληλα έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση στέγης, ώστε κατά το σχολικό έτος 2020-21, να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.
Συγκεκριμένα:
Διαμορφώθηκε το ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Αναστάσεως 92, ώστε τον Σεπτέμβριο να υποδεχτεί νήπια και προνήπια.
Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του προαυλίου χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, με την επίστρωση συνθετικού τάπητα και τη διαμόρφωση γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ, μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.
Εργασίες χρωματισμού και εργασίες στους χώρους υγιεινής γίνονται στο σχολικό συγκρότημα των 2ου-3ου Δημοτικών Σχολείων Παπάγου.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανακατασκευή του προαύλιου χώρου στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 2ο και το 3ο Δημοτικά Σχολεία Χολαργού, μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες χρωματισμού στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού.
Στο 1ο Γυμνάσιο Χολαργού δημιουργήθηκε νέο γήπεδο μπάσκετ, βάφτηκαν οι θύρες και το κλιμακοστάσιο θυρών, καθώς και πραγματοποιήθηκαν εργασίες στους χώρους υγιεινής.
“Παρότι βρισκόμαστε σε μήνα διακοπών, οι εργασίες δεν σταματούν, όπως και οι υπηρεσίες του Δήμου μας, προκειμένου τα σχολεία να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές μας τον Σεπτέμβριο.” 
Show More

Related Articles

Back to top button