ΕλλάδαΕιδήσεις

Πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Λιγνάδη στην ιστοσελίδα του Ομίλου Μαρινάκη!

Τι αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος

Η εν λόγω φωτογραφία θέλει να δείξει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα με τον Δ. Λιγνάδη, κάτι το οποίο δεν συνέβη, καθώς στην πραγματική φωτογραφία βρίσκεται η σύντροφος του Αλ. Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε δημοσίευσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

«Πριν από λίγο στο in.gr του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη, δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, όπου με μοντάζ έχει αφαιρεθεί η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της εμφανίζεται ο κ. Λιγνάδης, υπό τον τίτλο: «Είσαι παιδεραστής Αλέξη;»

Ενημερώνουμε τους καλοθελητές της «ενημέρωσης» πως με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει.

Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη.

Ότι ο εκπρόσωπός του χαρακτήρισε «προσωπικούς» τους λόγους παραίτησής του.

Ότι η κα Μενδώνη μίλησε για «ανυπόστατες φήμες» και ότι ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι «επικίνδυνος» μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι κατατίθεται μήνυση από θύμα βιασμού για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν».

ηιηβ

ηιηβ

ΠΗΓΗ: kontranews.gr

Show More

Related Articles

Back to top button