ΥγείαΔήμοιΠεντέληΕιδήσεις

Δ. Κεχαγιά: “Fake news, ψέματα και δημαγωγία της αντιπολίτευσης για την πτέρυγα Μπόμπολα

Στη σκληρή κριτική της αντιπολίτευσης για την πτέρυγα Μπόμπολα απαντά η δήμαρχος Πεντέλης κ. Δήμητρα Κεχαγιά:

“Εκδόθηκε από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννη Βρούτση η απόφαση παραχώρησης τριών κτηρίων και του περιβάλλοντος χώρου της πτέρυγας Μπόμπολα προς το Δήμο Πεντέλης.

Η υπουργική απόφαση είναι η ηχηρή απάντηση στα fake news, στα ψέματα και στη δημαγωγία στελεχών της αντιπολίτευσης, που επί μήνες συκοφαντούσαν το Δήμο και τη Δήμαρχο και υπονόμευαν τα συμφέροντα των δημοτών.

Η Διοίκηση του Δήμου, μεθοδικά και με συντονισμένες κινήσεις, σχεδίασε και πέτυχε την παραχώρηση στο Δήμο Πεντέλης του επί πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένου κτιριακού συγκροτήματος της πρώην Πτέρυγας Μπόμπολα. Η Δήμαρχος εξασφάλισε τη σχετική χρηματοδότηση από το Υπουργείο Παιδείας και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και άμεσα δημιουργήθηκε και ήδη λειτουργεί σε ένα ιδανικό και υποδειγματικό περιβάλλον ένα σύγχρονο Νηπιαγωγείο για τα μικρά παιδιά της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.  Στα υπόλοιπα κτήρια ο Δήμος σύντομα θα λειτουργήσει: ένα πρότυπο Κέντρο Ψυχικής Στήριξης για το παιδί, τον έφηβο και το μαθητή, χώρους εκπαίδευσης, κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ένα κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην καρδιά της πόλης μας έχει πάρει ζωή, αποκτά κοινωνική χρησιμότητα και αξιοποιείται προς όφελος των δημοτών. Αναζητούμε και αξιοποιούμε όλα τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις διαθέσιμες πιστώσεις, όπως κάναμε και στην περίπτωση του νέου Νηπιαγωγείου, ώστε τελικά ο Δήμος μας να μην επιβαρύνεται καθόλου οικονομικά. Προσπερνάμε τις μίζερες αντιλήψεις, το λαϊκισμό και το ψέμα όσων προσπαθούν να παραπλανήσουν τους πολίτες. Προχωράμε μπροστά με όραμα και με έργα».”

Show More

Related Articles

Back to top button