ΥγείαΚηφισιάΔήμοιΔημοτικάΕιδήσεις

Δωρεά ιατροφαρμακευτικού υλικού στα δημοτικά ιατρεία της Κηφισιάς

Η εταιρεία Lilly -ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ Α.Ε.Β.Ε η οποία εδρεύει στον Δήμο Κηφισιάς προσέφερε σημαντική ποσότητα υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού στα Δημοτικά Πολυϊατρεία του Δήμου Κηφισιάς, «Δ. Βαρελάς» Κηφισιάς και Δρυμπέτειο Κέντρο Προαγωγής Υγείας Νέας Ερυθραίας.

Στην παραλαβή του προσφερόμενου ιατροφαρμακευτικού υλικού παρέστη ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Lilly ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ Α.Ε.Β.Ε Διονύσης Φιλιώτης, στελέχη της εταιρείας και εργαζόμενοι στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Ο κ. Θωμάκος ευχαρίστησε την εταιρεία για την προσφορά της, στις δομές του Δήμου Κηφισιάς.
«Ευχαριστούμε την εταιρεία Lilly -ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ, η οποία εδρεύει στον Δήμο μας για τη σημαντική βοήθεια σε φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες των Δημοτικών μας Πολυϊατρείων. Το προσωπικό των Δημοτικών μας δομών, εθελοντές γιατροί, νοσηλευτές, και διοικητικοί υπάλληλοι δίνει τη δική τους μάχη απέναντι στην υγειονομική κρίση. Η σημερινή παραλαβή υλικού αποτελεί μια μεγάλη ανάσα για τις δομές μας».

“Η προσφορά της εταιρείας Lilly -ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ τιμά τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.). Με την κίνηση αυτή της εταιρείας αναγνωρίζεται ο αγώνας που δίνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Δημοτικών Ιατρειών του Δήμου μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς”, τόνισε ο Δήμος στη σχετική ανακοίνωσή του.

Show More

Related Articles

Back to top button