ΔήμοιΗράκλειοΕκπαίδευσηΕιδήσεις

Δωρεάν tablets για τηλεκπαίδευση από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δωρεάν tablets μοιράζει στις οικογένειες της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να βοηθήσει στην τηλεκπαίδευση των παιδιών. Τα tablets θα παραχωρηθούν σε νοικοκυριά με αποδεδειγμένα οικονομικά προβλήματα, τα οποία έχουν ήδη εντοπιστεί κατά το προηγούμενο διάστημα. Είναι δε η πρώτη παρτίδα διανομής και αφορά μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν νέες διανομές και για τις υπόλοιπες βαθμίδες εκπαίδευσης.

Τα tablets μοιράστηκαν στις διευθύνσεις των Γυμνασίων και των Λυκείων του Ηρακλείου και από εκεί, με διακριτικότητα, θα φτάσουν στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

«Σε άψογη συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς εντοπίσαμε τις οικογένειες που δεν έχουν ίδια μέσα για να καλύψουν τις ανάγκες των σχολικών μαθημάτων μέσω τηλεδιάσκεψης προχωρώντας στοχευμένα στην προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού», σχολιάζουν ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Πάνος Σπηλιόπουλος και Λαμπρινή Κώτση – Ρουγγανάκου αντίστοιχα.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε όλοι. Είμαστε στο πλευρό όλων των πολιτών του Ηρακλείου, κυρίως όμως εκείνων που δοκιμάζονται περισσότερο αυτό το διάστημα, που χρειάζονται την βοήθειά μας. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.

Show More

Related Articles

Back to top button