ΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας στον Δήμο Νέας Ιωνίας

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τη Λέσχη artPhotoClub προσκαλεί στο σεμινάριο Φωτογραφίας Αρχαρίων, Εισαγωγή στην Τεχνική και Αισθητική της Φωτογραφίας, που διοργανώνεται στο Παναιτώλιο Πολιτιστικό Κέντρο τον Μάιο.

Τα μαθήματα φωτογραφίας απευθύνονται σε όσους έχουν περιορισμένη εμπειρία στη φωτογραφία και επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές τεχνικές παραμέτρους της λήψης, της σύνθεσης και του φωτισμού.

Tο σεμινάριο περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση πάνω στις κύριες θεματικές ενότητες, καθώς και βιβλίο φωτογραφίας σε ψηφιακή μορφή.

Απαιτούμενος εξοπλισμός: Δεν είναι απαραίτητο να έχετε φωτογραφική μηχανή, μπορείτε να συμμετέχετε ακόμη και με το κινητό σας τηλέφωνο.

Ημερομηνίες- ώρες σεμιναρίου: Διάρκεια προγράμματος: Έξι δίωρες συναντήσεις, 4 θεωρητικές. Ώρες 19:00-21:00 στις 18,19, 25 & 26 Μαΐου) και 2 για πρακτική εξάσκηση.

Χώρος διεξαγωγής: Παναιτώλιο Πολιτιστικό Κέντρο (πλατεία Παναιτωλίου, Νέα Ιωνία 142 35).

Δηλώσεις Συμμετοχής: Τα Σεμινάρια είναι δωρεάν και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως τόπου διαμονής.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 17 Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας μήνυμα στο e-mail chkanakis@gmail.com και αναφέροντας κινητό τηλέφωνο, περιοχή διαμονής και τυχόν φωτογραφικές γνώσεις.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Χρήστος Κανάκης, φωτογράφος & υπεύθυνος της Λέσχης Φωτογραφίας artPhotoClub.

Show More

Related Articles

Back to top button